Magnezyum, C, B12 vitamini takviye önerisi

Attığım glisinatı alabilirsiniz 160 elemental var 2 tane atınca üst sınıra ulaştırır zaten.

B12 için bir fikrim yok sağlık ocağından yazdırıyorum kullanmam gerektiğinde.

Bence B12 yerime Cognimind tarzı Theanin ve B12 bazlı şeylere bakın unutkanlığınıza ciddi etkisi oluyor ve mentalinize iyi yarıyor. MG konusuna gelirsek Bisglisinat iyi emilen bir form fakat çoğu firmada kalitesiz. Ben emilimi zor olan fakat daha kaliteli bileşenlere sahip Complex formunu tercih ettim.

MG önerisi: https://proteinocean.com/mag-complex

Ekleme olarak eğer alabiliyorsanız Flava yerine Solgar'ı tercih edin. Flava düşük-orta segment bir firmadır. Bana B6 gibi çeşitli bileşenlerin etkisi yaradığı için aldım.

Cognimind önerisi: Natures Supreme Cognimind Plus Citicoline 60 Kapsül - Vitaminler

Bu ürünü seçme sebebim hem kalitesine güveniyorum hem de ucuzdu ben aldığım dönemde. Muadilleri 1300 iken kendisi 800TL'ydi.

Newday Magnezyum Complex 60 Kapsül : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım 2 Yıldır kullanıyorum memnunum. Ailem ve arkadaşlarım da kullanıyor.
Çok bilinmeyen bir firmadan almak ne kadar mantıklı bilemedim.

Çok bilinmeyen olduğunu düşünmüyorum dostum. Kendi eczacı arkadaşım satıyor en çok satan olarak söyledi ve öneriyor da. Amazon en güvenilir takviye satıcısıdır. Attığım magnezyum çok satanlarda farkla 1. sırada

Bir aya yakındır Nutraxin Magnezyum ve Orzax D3 vitaminlerini alıyorum, memnunum. Magnezyumu kas ağrılarına iyi geliyor diye duyduğumdan almıştım, D3'e ise yeni başladım. Hangisi işe yaradı bilmiyorum fakat sırt yanmalarım ve ağrılarım azaldı. Yorgunluğa karşı bir faydası var mı bilmiyorum. En azından ben fark edemedim.

Magnezyum formunun her birinin farklı etkisi vardır onların yoğunluğuna göre kullanım saati değişir. O değerleri yapay zekaya at sana şu zaman kullan der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…