Bu bölümler için laptop şart mı? Evimde üst seviye bir masaüstü bilgisayarım olacak zaten. Bir de laptop alırsam kazancım ne olur?
Evde bilgisayarın varsa laptop şart olmayabilir ya ama bazı hocalar derslerde dijital kaynaklardan ilerliyor o konuda sorun yaşayabilirsin.
Laptop bence her üniversite öğrencisine şart. Büyük kolaylık sağlıyor.
Ev tutacak ve evde masaüstü bilgisayarınız olacaksa aşırı da gerekli değil o zaman. Atölye/laboratuvar derslerinde okulların kendi bilgisayarları var sonuçta.Evimde masaüstü bilgisayarım olacak. Bu şartlarda bana ne kolaylık sağlar?
Kendi adıma konuşacak olursam rahatlık ve taşınabilir olması.Evimde masaüstü bilgisayarım olacak. Bu şartlarda bana ne kolaylık sağlar?
Kendi adıma konuşacak olursam rahatlık ve taşınabilir olması.
Son 3 sene evde kaldım, masaüstü taşımakla uğraşmadım. Saatlerce oturmak yoruyor beni. Dışarıda ders çalışmaya gitsen yanında götürürsün. Eve arkadaşın gelir, oturur bir şey izlemek istersiniz, masaüstü başında izlenmez.
Üniversite hayatını oyun oynayarak geçireceksen kur masaüstünü ama laptopun rahatlığını gördükten sonra masaüstünü açmazsın.
Üniversite için konuşuyorum, laptop masaüstünden kullanışlı dediğim için linç edilmem umarım.
Bölümde kullanacağın yazılımlar vs. nedir, ne değildir bilmiyorum. Ona göre bir tercih yapacaksan o yönde bütçe ayırırsın.Peki sizce uygun fiyatlı olacak şekilde hangi donanım yeterli gelir?