Manuel RAM ayarları sonrası MEMORY_MANAGEMENT hatası

Doğru düşündün, bu kart o şekilde kullanılmaz. Kartı eline alacak böyle devam ederse. Her şeyin sorumlusu da RAM olamaz. Kernel Power başı çeker ekran kartı ve PSU.

PSU değişirken o anki ekran kartına göre almıştım, zaten 2-3 aydır değişmeyi düsünüyordum da anakarta öncelik geldi şimdi de PSU yolda, @ahmetmelihalemdar abi zenginlik değil de zorunluluk diyelim

Şuan A tier rajientek cratos 1000w geliyor abi

Geriye şunlardan birini almak kaldı o zaman. Forumdaki 2. OC rekoru için lazım.

@casper04 4x64 GB lazımsa siz de buyrun. Muhtemelen 50 yıl değişmeye gerek kalmaz.

@Ayhan Dönmez bu sıcaklıklar yapmaya yeterli mi? 1 saat BF6 sonucu. 44 geçmedi birkaç saniye sonra geri düştü. @ahmetmelihalemdar o taktığım 1800RPM 4-5 derece fark ettirdi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260701_000958_Gallery.webp
    1,8 MB · Görüntüleme: 26
@Ayhan Dönmez bu sıcaklıklar yapmaya yeterli mi? 1 saat BF6 sonucu. 44 geçmedi birkaç saniye sonra geri düştü. @ahmetmelihalemdar o taktığım 1800RPM 4-5 derece fark ettirdi.
Ramtestpro da bi terletseydin ya ben asıl onu merak ediyorum.
Bu halde bile iyi ama fanları tam tepesinden verirsen daha iyi olacağını düşünüyorum

Ramtestpro da bir terletseydin ya ben asıl onu merak ediyorum.
Bu halde bile iyi ama fanları tam tepesinden verirsen daha iyi olacağını düşünüyorum.

O parçayı halledince ona geçeceğim abi, teste 47 49 arası oluyor oda fan tam çalışmadığı için sanırım cpuya göre ayarlamıştım çünkü

@Ayhan Dönmez, bu sefer tam yükte değilken de reset attı ben bu işlemci undervolttan şüphelendim Önceki anakartta da da sorun oluyordu özellikle +100mhz vermek, ben burayı - 15 uv yapıp boot clock da 0 da bıraksam iyi olur, değiştirmem gereken başka bir ayar var mı bunları yaparken? Digi+vrm falanda yapmıştık

Dosya Ekleri

• 20260701_185906.webp
    5,8 MB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

Curve -15 bırak sadece, diğerleri aynı kalsın. Öyle dene bir müddet.

@SalimBdk Güç planı dengeli iken işlemci minimum ve maksimum %100 ayarladın mı?

Power Supply Typical ayarla, bir de o PSU'dan kurtul. Önceliği buna ver. @ahmetmelihalemdar 1000 W ancak kurtarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…