Doğru düşündün, bu kart o şekilde kullanılmaz. Kartı eline alacak böyle devam ederse. Her şeyin sorumlusu da RAM olamaz. Kernel Power başı çeker ekran kartı ve PSU. :)

PSU değişirken o anki ekran kartına göre almıştım, zaten 2-3 aydır değişmeyi düsünüyordum da anakarta öncelik geldi şimdi de PSU yolda, @ahmetmelihalemdar abi zenginlik değil de zorunluluk diyelim 😂

Ekran kartı Kernel Power sebebi, PSU sipariş et en kısa sürede. Elindeki karttan olacaksın yoksa. 9070 XT senin tarzda kullanan görmedim Salim. O bağlantı şekli yanlış.

@ahmetmelihalemdar Salim'e A+ Tier bir PSU sipariş geçin. En kötü Vatan MSI 750W'lık Gen 5 modelleri indirime giriyor arada. Az araştırmak lazım. MSI genelde forumlarda önerilmiyor C Tier oluşu nedeniyle ama normal kullanıcıya fark olmaz. Bağlantı şekli, güç çıkışları uygun olanı sipariş edin.
Şuan A tier rajientek cratos 1000w geliyor abi

PSU değişirken o anki ekran kartına göre almıştım, zaten 2-3 aydır değişmeyi düsünüyordum da anakarta öncelik geldi şimdi de PSU yolda, @ahmetmelihalemdar abi zenginlik değil de zorunluluk diyelim 😂

Şuan A tier rajientek cratos 1000w geliyor abi

Geriye şunlardan birini almak kaldı o zaman. Forumdaki 2. OC rekoru için lazım.

1782825413257.webp

@casper04 4x64 GB lazımsa siz de buyrun. Muhtemelen 50 yıl değişmeye gerek kalmaz. :D

Ramtestpro da bir terletseydin ya ben asıl onu merak ediyorum.
Bu halde bile iyi ama fanları tam tepesinden verirsen daha iyi olacağını düşünüyorum.

O parçayı halledince ona geçeceğim abi, teste 47 49 arası oluyor oda fan tam çalışmadığı için sanırım cpuya göre ayarlamıştım çünkü