Bu arada en uzun dayanan bu oldu, memtest devam ediyor, işlemciyi de R7 7800X3D yapacağım. Bu anakart ve işlemciyi kit olarak
satacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Terleme durumu nasıl Salim :)
Bir de Hynix A-Die RAM çakarsın tam olur.

Vallahi o bu değil de şu BIOS sıfırlama beni çok terletiyor, donanım söküp takmayı hiç sevmiyorum :)

Terleme durumu nasıl Salim :)
Bir de Hynix A-Die RAM çakarsın tam olur.

R7 7800X3D aldıktan sonra peşine pek düşmem.

Bu arada 10 dakika oldu, test devam ediyor. Şu ana kadarki en dayanıklı ayar bu oldu sanırım ama BIOS çöktü, çok garip.

TPHYRDL ziyade adam BIOS'a giremiyor ki. :D

Vallahi o bu değil de şu BIOS sıfırlama beni çok terletiyor, donanım söküp takmayı hiç sevmiyorum :)

R7 7800X3D aldıktan sonra peşine pek düşmem.

Bu arada 10 dakika oldu, test devam ediyor. Şu ana kadarki en dayanıklı ayar bu oldu sanırım ama BIOS çöktü, çok garip.

Bu ayarları kaydedin, Clear CMOS ile tekrardan girersin. Sonra çökme olup olmadığına tekrardan bak. Ondan mı çöküyor acaba, o da belli değil. Stok ayarlardayken ya da düz EXPO açık iken böyle bir sıkıntı var mı peş peşe girdiğinde?

TPHYRDL ziyade adam BIOS'a giremiyor ki. :D

Bu ayarları kaydedin, Clear CMOS ile tekrardan girersin. Sonra çökme olup olmadığına tekrardan bak. Ondan mı çöküyor acaba, o da belli değil. Stok ayarlardayken ya da düz EXPO açık iken böyle bir sıkıntı var mı peş peşe girdiğinde?
Hayır denk gelmedim.