Zen A1-B1 iletirsen bakayım. A-die mıydı, M-die mıydı unuttum.
M die abi zentimings almayı unuttum ama şöyle yaptım 30-38-38-38-80 trfc 550 trife 50000 bır de alt zamanlamalar da bir iki tane 8 vardı onları yukarı çektim traw 36, power down disable CPU soc 1.25 dram VDD VDDIQ 1.35 diğerleri dün ilk yaptığım ile aynı

M die abi zentimings almayı unuttum ama şöyle yaptım 30-38-38-38-80 trfc 550 trife 50000 bır de alt zamanlamalar da bir iki tane 8 vardı onları yukarı çektim traw 36, power down disable CPU soc 1.25 dram VDD VDDIQ 1.35 diğerleri dün ilk yaptığım ile aynı

Böyle karışıyor, siz yine de A1-B1 atın. FACEIT geçici silin, Vanguard kapalı kalmalı. MSI anakartı elden çıkartın, B850M-K sipariş verin. Tekte açar, BIOS girememe sorunu ASUS kartlarda yok.

Yine dönüp dolaşıp anakarta geleceğiz gibi duruyor defaulta alırken de anakart donmuştu... Cope atmamak için zor tutuyorum

Sorun kesinlikle anakart, manuel ayara uygunsuz. B850M-K sipariş geçin, düzelecek dediğim gibi. Tekte açar.
Tamamdir abi son bir kez şansımı deneyim dedim

Dün verdiğim ayarları birebir B850M-K'da açacaksın, ayarlar aynı çünkü yeni AGESA'da ve tekte açacak. Teste alırsın sonra.
Tamamdir abi rahatsız ettiğim için kusura bakma yeni anakart alana kadar dokunmam sanırım hayırlı günler

@SalimBdk Yani bunu şöyle düşün, denemesi bedava. Amazon ya da Hepsiburada satıcılı olanı al ve uzay montaj kur sistemi. Baktın sıkıntı var ve yine timing yemiyor sistem, iade edersin.

Tamamdir abi son bir kez şansımı deneyim dedim

Tamamdir abi rahatsız ettiğim için kusura bakma yeni anakart alana kadar dokunmam sanırım hayırlı günler

Denemesine deneriz ama bu kartlar stabil değil, train algoritması ya da terminasyonları, dirençleri yanlış ayarlıyor. Akabinde BIOS'a vs. girilemiyor. Kart elimin altında olsa ayarlarım ve sıkıntı çıkmaz ama uzaktan bu tarz işler çok zor. ASUS tekte açarken MSI 100. denemede açtığı için bu iş yürümüyor. X670E Carbon 50 sayfa uğraştık, yine sonuç değişmedi. @SalimBdk

Konu ile alakasız biliyorum ancak benim MSI kart ve M-Die'lar süper. Anakart öyle GODLIKE falan da değil. MSI B650 Tomahawk Wi-Fi. Hiç bir sorun yok.
Biliyorum teknoloji şans işi.

1781787750431.webp

1781787777558.webp

Nasıl oluyor arkadaşlar? Ben mi şanslıyım? Anakart mı iyi?

Konu ile alakasız biliyorum ancak benim MSI kart ve M-Die'lar süper. Anakart öyle GODLIKE falan da değil. MSI B650 Tomahawk Wi-Fi. Hiç bir sorun yok.

Eki Görüntüle 258330
Eki Görüntüle 258331

giriş model benimki senin ki üst seviye

@SalimBdk Yani bunu şöyle düşün, denemesi bedava. Amazon ya da Hepsiburada satıcılı olanı al ve uzay montaj kur sistemi. Baktın sıkıntı var ve yine timing yemiyor sistem, iade edersin.

Denemesine deneriz ama bu kartlar stabil değil, train algoritması ya da terminasyonları, dirençleri yanlış ayarlıyor. Akabinde BIOS'a vs. girilemiyor. Kart elimin altında olsa ayarlarım ve sıkıntı çıkmaz ama uzaktan bu tarz işler çok zor. ASUS tekte açarken MSI 100. denemede açtığı için bu iş yürümüyor. X670E Carbon 50 sayfa uğraştık, yine sonuç değişmedi. @SalimBdk
tamamdır abi amazon o konuda çok iyi ordan sipariş vereyim deneyip görürüz

Eki Görüntüle 258330
Eki Görüntüle 258331

ben konuya tam hakim değilim ama ayhan abi bu işi yalamış yutmuş bir bildiği var demekki ayrıca istisnalar kaideyi bozmaz