MatePad Air sahibiyim ve PUBG Mobile'da ara sıra droplar giriyor. Onun için çözünürlük düşürmek istiyorum. GFX Tool çalışıyor mu?
Her türlü bahse girerim gfx ile çözünürlük düşürmek ban sebebi değil!PUBG'te çözünürlük düşürmek diye bir şey yok. 3. parti yazılım ile düşürülüyor CS:GO gibi ayarlardan direk çözünürlük düşürme gibi bir şey yok.
Her türlü bahse girerim GFX ile çözünürlük düşürmek ban sebebi değil!
GFX Tool 3. parti yazılım değil mi? Ne demek niye ban atsın? CS:GO'da üçüncü parti yazılımla mı çözünürlük düşürüyosun sen?Çözünürlük düşürünce PUBG niye banlasın? Akıl var mantık var. Sen CS:GO'da çözünürlük düşürünce sana ban atıyor mu oyun?
Tamam arkadaşım gfx tool ile ban yediğinizi kanıtlayın ozaman.GFX Tool 3. parti yazılım değil mi? Ne demek niye ban atsın? CS:GO'da üçüncü parti yazılımla mı çözünürlük düşürüyosun sen?
Kaç yıl önceki şeyin kanıtını sunamam, ben yemedim; gözümün önünde arkadaşım yedi.Tamam arkadaşım gfx tool ile ban yediğinizi kanıtlayın ozaman.
Hocam gfx tool yüzünden yediğine eminmisiniz pekiKaç yıl önceki şeyin kanıtını sunamam, ben yemedim; gözümün önünde arkadaşım yedi.
O dönemde telefonlar PUBG'yi kaldıramadığı için GFX Tool ile grafikleri minimuma çekiyodu. Sonuç olarak ban yedi.
O dönemde telefonlar PUBG'yi kaldıramadığı için GFX tool ile grafikleri minimuma çekiyordu. Sonuç olarak ban yedi.
Yıl kaç?Şöyle söyleyeyim ben tüm kuzenlerimle PUBG oynadığımdan biliyorum 10 kişi bir odaya girmiştik PUBG de hepimizin telefonunada ben GFX tool kurmuştum minimuma çekmiştim şu an halen herkes de GFX tool var ama hiç ban yemedik hocam.
2022 den beridir bu şekilde oynuyoruz bu senede oynadık?