Hocam tutup da öğretmen bile olmayan bir adamı MEB'in başına bakan diye oturturlarsa olacağı bu. Ülkede liyakat yok ki, işini doğru yapan doğru kuruma gelmedikçe bu devran böyle gider.

Türk budunu da yapardı bunu. Şimdi torpile vesaire karşı olanları örnek veriyorum uray(belediye) başkanı yap ilk yapacağı işlerden biri akrabalarını uraya(belediyeye) yerleştirmek olur. Böyle buduna böyle erk(iktidar).

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk budunu da yapardı bunu. Şimdi torpile vesaire karşı olanları örnek veriyorum uray(belediye) başkanı yap ilk yapacağı işlerden biri akrabalarını uraya(belediyeye) yerleştirmek olur. Böyle buduna böyle erk(iktidar).
Mesele zaten orada hocam :D yapmayacak olanı bulup o koltuğa oturtmakta.

Zaten ülkede ne kötü yapılıyorsa bu gelenek görenek ahlak namus töre din vatan millet diyen tayfa yapıyor. Bunların nesli bitmek bilmiyor.
Bitmeyi geçtim artıyor sayıları. Bunun nedenleri içinde iç güçler de var.
Mesele zaten orada hocam :D yapmayacak olanı bulup o koltuğa oturtmakta.
Bunu yapmayacak vatansever insanlar ne yazık ki Türkiye'den gitmek istiyorlar. Aslında onlara biraz hak da vermiyor değilim ancak ülkeyi düzeltmek istiyorsak ülkede kalıp ülke için çalışmamız gerek. Tabi bu koşullar içinde ne kadar gerçekleşme olasılığı olur onu bilemiyorum.

Bunu yapmayacak vatansever insanlar ne yazık ki Türkiye'den gitmek istiyorlar. Aslında onlara biraz hak da vermiyor değilim ancak ülkeyi düzeltmek istiyorsak ülkede kalıp ülke için çalışmamız gerek. Tabi bu koşullar içinde ne kadar gerçekleşme olasılığı olur onu bilemiyorum.
Hak vermemek vicdansızlık olur hocam, tutup da ülkendeki doktora git dersen o da gider. Yerine de Suriyeli doktor getirirsin paşa paşa.

🟥MEB Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik belirlenen 100 geleneksel çocuk oyununun nasıl oynandığını içeren "Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu" adlı bir kılavuz kitap ve bu oyunlara ilişkin videolar hazırlandı.

🔴Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin "Ekran bağımlılığı, obezite gibi birçok farklı sorunla mücadele etmenin en kolay yolu, çocuklarımızı geleneksel oyunlarımıza yönlendirmekten geçer." ifadelerini kullandı.

~Bu oyunların arasında çatlak patlak, istop, çömlek, bızbız, uzun eşek, beştaş, altın bilezik, gölge kovalamaca, köşe kapmaca, mendil kapmaca, seksek, tombik, yağ satarım bal satarım gibi halk oyunları olacak.

Okulda bu tip şeyler yapılacağına şunlar yapılsın;

Biyoloji dersine evrim eklensin
Cinsellik öğretilsin.
Teknoloji veya yapay zeka öğretilsin.
Bütün dinler öğretilsin buna göre çocuk dinine karar versin.

Böyle oyunlar oynayınca ortalama yükseliyor mu?
-Hayır
Peki oyun oynayınca hayatımızda bir şey değişiyor mu?
-Hayır
Eee o zaman oyun oynayınca ne oluyor?
-Obez olmuyon.

Şaka bir yana MEB dünyanın en iyi eğitim sistemine sahip sanki de 100 halk oyunuyla uğraşıyorlar. Bu devirde teknoloji kursları, eğitimleri açması gerekirken hala halk oyunu konuşuyoruz.

Okulda bu tip şeyler yapılacağına şunlar yapılsın;

Biyoloji dersine evrim eklensin
Cinsellik öğretilsin.
Teknoloji veya yapay zeka öğretilsin.
Bütün dinler öğretilsin buna göre çocuk dinine karar versin.

Teknoloji hariç örnek verdiğiniz diğer derslerden biri eklenirse çok büyük olay olur. Bilim karşıtı yobazlar "aile yapımızı bozacaklar." diye ağlamaya başlarlar.