Sadece huzurlu bir oyun istiyorum.Anlıyorum. Dediğim gibi, kendinizi rahatlatmaya çalışın. Sonuçta bu oyun bir korku veya gerilim oyunu değil. Peaceful modun açık olması bile yeterli olur hatta. Onun dışında da dediğim gibi, takmayın bu kadar. Basit ve kafa dağıtan bir oyun sonuçta.
Detaylar
Kim cevapladı?SadeceZinzap 7
Uzman
O zaman Terraria'dan devam.
- Makaleler
- 9
Oyunda hiç bir şey olmamasına rağmen korkuyorsan normal. Solo oynarken koca dünyada tek başına olmak ürkütüyor ama herobrine falan filan yalan hep. Mağara seslerini kapatan şu pack ile oyna derim. Maden yaparken şu tür sesleri kapatıyor.
https://www.curseforge.com/minecraft/texture-packs/no-cave-ambience
Denedim bazen oynuyorum
Oyunda hiç bir şey olmamasına rağmen korkuyorsan normal. Solo oynarken koca dünyada tek başına olmak ürkütüyor ama herobrine falan filan yalan hep. Mağara seslerini kapatan şu pack ile oyna derim. Maden yaparken şu tür sesleri kapatıyor.
Notch garip bir insan yada sandbox oyunlar
Doğduğun yıldan bu yana belki daha öncesinden bu yana Minecraft oynuyorum ama bir kere bile yıllardır videoları yapılan paranormal olaylara denk gelmedim. Steam gibi bir yerde olsa oynama saatim tutulsa 10 15k saatte 1 kere bile yaşamadım. Safsatalara kafa takmaya gerek yok. Liminal space gibi şeylere fazla kafa yorma eskiden Facebook'taki korku sayfalarında takılan çocuklar gibi takıntı yapmayın 
Liminal space korkutur beni.Doğduğun yıldan bu yana belki daha öncesinden bu yana Minecraft oynuyorum ama bir kere bile yıllardır videoları yapılan paranormal olaylara denk gelmedim. Steam gibi bir yerde olsa oynama saatim tutulsa 10 15k saatte 1 kere bile yaşamadım. Safsatalara kafa takmaya gerek yok. Liminal space gibi şeylere fazla kafa yorma eskiden Facebook'taki korku sayfalarında takılan çocuklar gibi takıntı yapmayın![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
Saruman Paşa
Uzman
Minecraft çok hüzünlü bir oyun, hele eski müzikler. Bak yine içim yandı be.Ahah. Ben de o yaşlardayken aynısını hissediyordum. Minecraft uçsuz bucaksız bir yer olduğu için öyle hissettirmesi normal.
Geraltın kılıcı 41
Üstün
Küçükken yalnız oynamaktan bende çok korkardım.Şimdi olay şu 12 yaşındayım ve Minecraft'tan korkuyorum nedeni ise izleniyorum hissi geliyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce gerçekten izleniyor muyuz?
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Attığın linklerdeki videolar üç yaşa hitap ediyor. İnanma ya. İşleri güçleri yok Mojang seni mi izleyecek?Şimdi olay şu 12 yaşındayım ve Minecraft'tan korkuyorum nedeni ise izleniyorum hissi geliyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce gerçekten izleniyor muyuz?
Geraltın kılıcı 41
Üstün
Hocam küçük S2 Mini model telefonda Minecraft oynarken karşıma iskelet veya zombi çıkınca altıma işiyordum. Üstüne Herobrine falan diyince baya korkuyordum.Attığın linklerdeki videolar üç yaşa hitap ediyor. İnanma ya. İşleri güçleri yok Mojang seni mi izleyecek?