- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Negative Sir
Uzman
Konudan bağımsız ama 24 Nisan 2024 tarihinde Technopat Sosyal'den süreli ban yedim. (hatta o kadar uzun süreli ki belki çocuğum olacak ve banım hala devam edecek
).
Bu bilgiyi yazmamdaki amaç orada moderasyon ekibinin ayrı bir egosu vardı. Sonuçta orası yılların forumu ve globalede açılmış bir yerdi. En azından burada konularda gördüğüm ve açtığım bilette bana cevap veren moderasyonlar diğer foruma göre daha düzgün.
Bu bilgiyi yazmamdaki amaç orada moderasyon ekibinin ayrı bir egosu vardı. Sonuçta orası yılların forumu ve globalede açılmış bir yerdi. En azından burada konularda gördüğüm ve açtığım bilette bana cevap veren moderasyonlar diğer foruma göre daha düzgün.
Moderatörümüzle yollarımızı ayırdık. Bu konuda haksız uyarı aldığını düşünen varsa da bilet açabilir, uyarılarını kontrol edeceğiz.Daha yeni konu sahibinin bahsettiği moderatör ile ilgili bir destek bileti açmıştım ancak yöneticiniz kişisel ilişkilerini öne koyarak kısa kısa cevaplar verdi, onda bile moderatörü suçsuz çıkartamadı; çabaları boşa gitti ve bileti çözülmediği halde çözüldü işaretledi. Evet, kanıtlarımı sunmama rağmen şikayet ettiğim moderatör en ufak bir ceza almadı.
- Makaleler
- 19
HailWorld sen miydin? İşe bak be. Bizse bambaşka biri sanıyorduk HailWorld'ü. Zaten bir mesajda "Recep Hocam Saygılar <3" yazıp sonra gidip böyle bir şey yazman ilginç. İki farklı kişiliksin Zeu5.Baltaş moderasyon ekibine dikkat et bence milletin annesine küfürler eden insanları foruma doldurup sonra neden böyle oluyor diye ağlamak yok, seni Technopattan boşuna şutlamadılar. Forumunda iki tane pedo var normal insan yok, hayvanat bahçende sana başarılar fazla ilerleyemezsin zaten.
- Makaleler
- 24
Kim kime sövdü acaba, hayır anlamadığım şey şu. Beğenisi yüksek, mesaj sayısı da bir hayli öyle, demek ki insanlar arasında kıymet görülen birisi.
Kim kime niye sovdu, gram anlam veremedim konudan. Umarim Recep hocam forum ehlini bilgilendirir bir miktar
- Makaleler
- 1
Girdiğin her konuda bir şekilde kavga çıkarıp açılan konuların kilitlenmesine sebep oluyorsun. Senin yüzünden felsefe bölümü savaş alanına dönüyor. Foruma zarar veriyorsun. Zaten Technopat'ı geliştirip büyüten Recep abi oldu. Sen sanıyor muydun Recep abi olmasaydı orası o kadar gelişir miydi?Baltaş moderasyon ekibine dikkat et bence milletin annesine küfürler eden insanları foruma doldurup sonra neden böyle oluyor diye ağlamak yok, seni Technopattan boşuna şutlamadılar. Forumunda iki tane pedo var normal insan yok, hayvanat bahçende sana başarılar fazla ilerleyemezsin zaten.
Baltaş moderasyon ekibine dikkat et bence milletin annesine küfürler eden insanları foruma doldurup sonra neden böyle oluyor diye ağlamak yok, seni Technopattan boşuna şutlamadılar. Forumunda iki tane pedo var normal insan yok, hayvanat bahçende sana başarılar fazla ilerleyemezsin zaten.
1- "Baltaş" dediğin adam büyük ihtimalle senden büyüktür. Az da olsa saygıyı hak ediyor.
2- Aylar harcadığın, binlerce mesaj, binlerce beğeni aldığın, Technopat'tan beri takip ettiğin adama emir kipiyle konuşmak ne derece doğru?
3- Adam 74839201 kere açıklama yaptı, "foruma ve firmaya zarar vermemek için kendim ayrıldım" diye. Bunu anlamak bu derece zor mu?
4- Kim kimin annesine küfür ettiyse kanıtlayın. O zaman kanıta gerek yoksa ben de ortalığı karıştırabilirim...
5- Pedo gibi büyük bir suçla iftira attığın kişilerin isimlerini paylaşırsan hep beraber savcılığa suç duyurusunda bulunalım. Kanıtlarınla birlikte bir zahmet...
Negative Sir
Uzman
@Recep Baltaş ağabey bunu diğer forumda da deneyimlemiş birisiyim, bu yüzden bir not düşeceğim. Orada moderasyon ekibine birisini doğru ve kurallara uygun bir şekilde rapor edince (doğru yapılan bir rapor) moderasyon ekibi de rapor sistemini meşgul etmekten ya rapor butonunu kapatıyorlardı ya da uyarı cezası veriyorlardı. Bunu önlemek için bir çözüm yolunuz var mı? Bazen başlarından savmak için bile yapıyorlardı orada ve biz de haklı olduğumuz halde sorunumuzu dile getiremiyorduk. Bence kullanıcının rapor butonunu kapatma işini veya rapor sistemini meşgul etmekten ceza verme görevini siz yöneticiler yapmalı. Çünkü bir önceki yazdığım mesajdaki gibi "oranın moderasyonları kendilerini en üst makam" sanıyordu. Aynı durum burada da olabilir ve önlem önceden alınmalı.
Bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir derler ya.
Bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir derler ya.
Uyuyan Sincap
Üstün
Üslubuna dikkat et forumun sahibiyle konuşuyorsun babanın oğlu yok karşında. Şutladılar falan.Baltaş moderasyon ekibine dikkat et bence milletin annesine küfürler eden insanları foruma doldurup sonra neden böyle oluyor diye ağlamak yok, seni Technopattan boşuna şutlamadılar. Forumunda iki tane pedo var normal insan yok, hayvanat bahçende sana başarılar fazla ilerleyemezsin zaten.
Hayvanat bahçesi derken umarım bizden bahsetmemişsindir. Üyelerden.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.