Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendilerini biliyorlar hocam ama forum disi olaylar oldugundan ne kadar dogru olur bilmiyorum. Birisi yuksek bi mesajli bi arkadas forum kariyeri biter simdi.
Forumun kariyeri mi var kardeşim? Gerçekse açıklayın. Öyle insanlara leke sürmek bu kadar kolay olmamalı.

Baltaş moderasyon ekibine dikkat et bence milletin annesine küfürler eden insanları foruma doldurup sonra neden böyle oluyor diye ağlamak yok, seni Technopattan boşuna şutlamadılar. Forumunda iki tane pedo var normal insan yok, hayvanat bahçende sana başarılar fazla ilerleyemezsin zaten.
Benim size bir çift lafım olacak.

Öncelikle,
1. Ortaya bir iddia atıyorsanız kanıt sunmanız gerekmektedir. Milletin forumunda millete racon kesmeyin.

2. Sen Technop*t fanboyusun diye tahmin ediyorum ve sana bir önerim var: Sevmediğiniz insanların projelerine saygı gösterin!

Technop*t'ın direk moderasyon ekibinin ileride piyasaya süreceğim işletim sistemi projeme hakaret etmesi ve projeyi tanıttığım tüm konuları kilitlemeleri unutulmadı. Bunların hepsi bir moderatör fanboyuna laf soktuğum için oldu. Atılan 1 yıllık ban biter bitmez ban süresi 2028'e kadar uzatılmıştı. Ban 2020'de atıldı.

1722801318199.webp

Technop*t kendi mod ekibinin davranışlarına dikkat edip kadrosunu gözden geçirsin. Gelip SDN yada Technolay gibi yerlerde de abilik yapmaya çalışıldığında tokat gibi cevap yiyip gönderiliyorsunuz. Mesela bu süper moderatör enesciğimiz SDN'den o dönem ban yiyerek ağzının payını aldı.

Şimdi de Technolay'a hayvanat bahçesi diyerek aynı haltı yiyorsunuz.

3. Pedofili ağır bir ithamdır. Bize kanıt sun yada sesini kes ergen ergen konular açma.

Milletin projelerine saygınız yok, ağır ağır banlar attınız, ayrılanların da projelerine hakaret etmeye geliyorsunuz. Sonra Hasan niye Technop*t kelimesini kendi topluluğunda yasakladı?

Recep Baltaş sana da önerilerim:
1. İnsanların inancına saygı göster. İnsan olmayan yaratıkların dinine bakıp o dine inanan herkesi aynı kefene koyma.
2. X (eski adıyla Twitter) gibi ortamlarda paylaştığın her şey kitlene hayal kırıklığı yaşatabilir. Bu yüzden paylaşım yaparken daha duyarlı olmaya çalış.
3. Senle uğraşıyorsalar yasal haklarını hatırla ve hakaret, iftira gibi durumlarda yasal yollarla karşılık ver.
4. Eğer XenForo custom PHP kodu veya destekleyen eklenti varsa böyle saçma sapan hareket yapıp sonra banı yeni hesapla aşmaya çalışanlara karşın IP bilgisi ve Cookie kullan.

Ekleme:
Dos saldırılarına karşı Cloudflare kullanmanız güzel yol olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim size bir çift lafım olacak.

Öncelikle,
1. Ortaya bir iddia atıyorsanız kanıt sunmanız gerekmektedir. Milletin forumunda millete racon kesmeyin.

2. Sen Technop*t fanboyusun diye tahmin ediyorum ve sana bir önerim var: Sevmediğiniz insanların projelerine saygı gösterin!

Technop*t'ın direk moderasyon ekibinin ileride piyasaya süreceğim işletim sistemi projeme hakaret etmesi ve projeyi tanıttığım tüm konuları kilitlemeleri unutulmadı. Bunların hepsi bir moderatör fanboyuna laf soktuğum için oldu. Atılan 1 yıllık ban biter bitmez ban süresi 2028'e kadar uzatılmıştı. Ban 2020'de atıldı.

Eki Görüntüle 71465

Technop*t kendi mod ekibinin davranışlarına dikkat edip kadrosunu gözden geçirsin. Gelip SDN ya da Techolay gibi yerlerde de abilik yapmaya çalışıldığında tokat gibi cevap yiyip gönderiliyorsunuz. Mesela bu süper moderatör enesciğimiz SDN'den o dönem ban yiyerek ağzının payını aldı.

Şimdi de Techolay'a hayvanat bahçesi diyerek aynı haltı yiyorsunuz.

3. Pedofili ağır bir ithamdır. Bize kanıt sun ya da sesini kes ergen ergen konular açma.

Milletin projelerine saygınız yok, ağır ağır banlar attınız, ayrılanların da projelerine hakaret etmeye geliyorsunuz. Sonra Hasan niye Technop*t kelimesini kendi topluluğunda yasakladı?

Recep Baltaş sana da önerilerim:
1. İnsanların inancına saygı göster. İnsan olmayan yaratıkların dinine bakıp o dine inanan herkesi aynı kefene koyma.
2. X (eski adıyla Twitter) gibi ortamlarda paylaştığın her şey kitlene hayal kırıklığı yaşatabilir. Bu yüzden paylaşım yaparken daha duyarlı olmaya çalış.
3. Senle uğraşıyorsalar yasal haklarını hatırla ve hakaret, iftira gibi durumlarda yasal yollarla karşılık ver.
4. Eğer XenForo Custom PHP kodu veya destekleyen eklenti varsa böyle saçma sapan hareket yapıp sonra banı yeni hesapla aşmaya çalışanlara karşın IP bilgisi ve Cookie kullan.

Ekleme:
DOS saldırılarına karşı Cloudflare kullanmanız güzel yol olabilir.

Vallahi hayatimda gordugum en cahil ortam o hodopatin ortami, banlanarak kendine fayda saglamissin. Moderatorleri de zaten o cehalet bataginin icinden seciyorlar sorun yasaman gayet normal. Ben de orada oldugum surece insanlarin hatalarini duzelttigim icin uzun sure lafimi giydirdigim moderatorlerin takip ve tacizine maruz kaldim. Sevdigim bazi insanlar olmasa yanindan gecmem. 5 yıldır neredeyse hiçbir şey ogrenmedim o forumdan.

İnsan gibi yazıp, kanıtlarla yazsa Recep Bey o moderatörü de uzaklaştırıp konu çözülmüş olacaktı. Kendini şutladı bu uslüpla konuşarak. Direkt birine saldırmak yerine adam gibi, delikanlı gibi yazsa kimse kimseye ban atmaz. Haklı olsan bile haksız yere düşüyorsun. Demek haklı değilsin ve kanıtın yok insanları kandırarak ben haklıymışım gibi konu açıp forumdan kayboluyor. Öyle moderatörler varsa bilet açacaksın bildireceksin gerekeni verir yönetim. Beni Technopat'dan gereksiz ban yediğim olup uzun hafta ve aylar ban yediğim oldu. Recep Bey'e yazarak düzgünce konuşunca ban süresi düşürüp ya da kaldırıyordu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.