Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortada bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum. Kopyala/yapıştır konunun yasak olduğu net bir şekilde belirtiliyor kurallarda. Aynı şekilde yine kurallarda bir kişiyi yaptığı yanlıştan dolayı uyarmak adına mesaj göndermek yerine ilgili mesajı raporlayın, aksi takdirde gereksiz mesaj uyarısıyla karşı karşıya kalırsınız diye.

Foruma kayıt olurken kuralları kabul edip de kayıt oluyorsunuz, ancak sonra bu kurallara tabi kalıp görevini yapan moderatörleri linçliyorsunuz. Garip açıkçası ne diyeyim...

Elbette herkes istediği konuda şikayet edebilir, mükemmel değiliz ancak konu açmak için konu açıyorsunuz.

Forumdaki üye sayısına bakalım:

1746821284687.webp

18.718

Kopyala/Yapıştır yüzünden şikayet konusu açan üye sayısı: 1

18.718 kişiden 18.717'sini bu konuda başlık açmaya itecek bir durum yaşanmamış.

Çetcipiti kardeşimize hemen soralım:

1746821465178.webp

Forumdan soğuma konusuna gelelim:

1746821542056.webp

Gugıl amcaya da bir soru soralım hemen:

1746821520362.webp

Tekrar çetcipiti kardeşimize dönelim:

1746821641013.webp

Ben demiyorum, internet diyor.

@AJFA, hocam, biri bizim konuyu alıp kopyala yapıştır dediği zaman biz mi suçlu oluyoruz? Detay vermek istemiyorum ama sırf bundan ceza yedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@AJFA, hocam, biri bizim konuyu alıp kopyala yapıştır dediği zaman biz mi suçlu oluyoruz? Detay vermek istemiyorum ama sırf bundan ceza yedim.
Birisi sizin konunuzu kopyalayıp yapıştırması için ilk sizin konunuzun açılmış olması gerekiyor. Sizin konunuzda önce burada açıldıysa zaten sıkıntı çıkmıyor. Yanlış bir durum olduğunu düşünüyorsanız detaylarıyla itiraz edebilirsiniz.

Birisi sizin konunuzu kopyalayıp yapıştırması için ilk sizin konunuzun açılmış olması gerekiyor. Sizin konunuzda önce burada açıldıysa zaten sıkıntı çıkmıyor. Yanlış bir durum olduğunu düşünüyorsanız detaylarıyla itiraz edebilirsiniz.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. İyi Sosyaller.

Kopyala/Yapıştır yüzünden şikayet konusu açan üye sayısı: 1
Şikayetin sebebi kopyala yapıştırdan çok kendisinin ceza alması ancak kopyala yapıştır konu açan diğer kişinin ceza almaması. İddia bu yönde en azından, ben bilemem ceza aldı mı, almadı mı veya teknik destek için mi ceza verilmedi... Ama asıl probleme açıklık getirmek yerine @Barış 'la birlikte top çeviriyorsunuz şu an :)

Şikayetin sebebi kopyala yapıştırdan çok kendisinin ceza alması ancak kopyala yapıştır konu açan diğer kişinin ceza almaması. İddia bu yönde en azından, ben bilemem ceza aldı mı, almadı mı veya teknik destek için mi ceza verilmedi... Ama asıl probleme açıklık getirmek yerine @Barış 'la birlikte top çeviriyorsunuz şu an:)
Dediğim gibi ben sadece istatistik verdim. Kural bayağı açık. İstisnaları da var diye yazılmış oraya. Biz her konuyu onaylarken teker teker kontrol edip okuyoruz, onlarca rapora bakıp düzen sağlamak için uğraşıyoruz çünkü bu bizim görevimiz.
Üyenin tek görevi anlayarak kuralları okuması ve uygulaması. Bu kadar zor olmamalı.

• Beğendim
İfadeler: 143
@utkuversus, burası sizin haklı olduğunuz nokta, bu konuda konu sahibinin de bir şikayeti yok. Varsa da tamamen haksız.

Dediğim gibi, konu sahibinin yakındığı nokta, iddiasına göre, bahsi geçen bir diğer kullanıcının kopyala-yapıştır konudan ceza almamış olması.

Bu konuda da haksızsınız demiyorum tabi. Belki ceza almıştır, konuyu silme ihtiyacı hissetmemişsinizdir, konu sahibi görmemiştir veyahut istisna olan teknik destek kategorisindedir. Burada konu sahibi ve benim beklentimiz bu spesifik konuya açıklık getirilmesi. En azından benim beklentim.

Yeşilden daha iyi yapıyorsunuz işinizi, benim pek de şikayetim yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.