Son düzenleyen: Moderatör:
Katana serisine çok bulaşmayın derim hocam.
Ne önerirsiniz peki hocam?

Sogutma olarak rezalet bir xihaz. Victuslarin 4070ini alin 4070 olsun derseniz. Nitro 16 ve 5 oneririm ayrica.
HP Victus serisi burada satılmıyor.

Nitro 16 derken şunu mu kastediyorsunuz?

O fiyata bulduğunuzun linkini atar mısınız? Victus'larla ekstrem farkı yok. O donanıma o fiyat ile düşünülebiir.
Victuslar burada satılmıyor.

ROG Zephyrus serisi hakkındaki düşünceleriniz neler?

Bestbuy gibi bir yerden alacaksanız gayet iyiler. Kendim G14 4070'li versiyonunu Amerika'dan alıp kullandım.

Hafiflik ve performans olarak gayet iyi bir laptop. Isınma sorunu da yok. Tek eksisi ram yükseltme seçeneğine sahip olmaması.

Panel hariç alınabilir bir cihaz soğutması hakkında bilgim yok ama bu işlemcinin ısınacağını düşünmüyorum. Klavye ve malzeme kalitesi giriş seviyesinde ve bana kalırsa kötü. Türkiyede başka cihaz alternatifi yok gibi artık Nitro 16 modellerinin fiyatı öldü ve victuslarda artık absürt fiyat istiyor daha komplike bir cihaz almak daha iyi bence bütçe çıkarsa bunu tercih et 8845HS ve 8945HS arasında fark yok ve panel soğutma olarak daha iyi RAM ve SSD kapasitesi yüksek olarak geliyor.

Benzer fiyatta model olarak hangi alternatifleri var? Onları söylerseniz ona göre öneri yapabilirim.

Attığınız siteye baktım biraz bu cihaz güzel gibi duruyor.