Gittim iade ettim. Adam "kusura bakma arkadaş yeni işe başlamış" diye bi şeyler dedi.

İyi etmişsin, kafasına göre iş yapması normalde imkansız ama ülkede her şey rastgele maalesef. Hiç sanmam yeni başladığını.

Bu ciddi bir konu ve bu şekilde varsayımlara göre yorum yapmak pek doğru değil. Ki emin olun cezayı yer.
Bir kere ilacın fiyatı Medula sistemi üzerinden görüntüleniyor. Devlet ilaçların %80'ini ödüyor, bu sisteme göre ödüyor. İlaçların üzerinde karekod vardır. O karekodu okuttuğunda eczacının sistemi hata verir zaten. Ki eğer eczacı kasıtlı kasıtsız hata yapmışsa SABİM'e bildirildikten sonra işlem başlatılır.

Bizim burada eczacıyla arası iyi olduğu için çikolatalı Nutrivigor kasa kasa sudan ucuza alan biri bile var, bazen bana da getiriyor al sen de sporcusun diye. Diyorum ki bunlar normalde hep yasak, şikayet edilsen iki gainer şişesine değmeyecek kadar ceza alırsın. Sıkıntı yok biz eczacıyla hallediyoruz diyor...

Ağzı 2 karış açık, ağzından nefes alıyor "abee kuran ha! Bizde yanlış olmaz Allah goriyur!" diyenlerden.

En güven vermeyen grup, şu Nutrivigor'cu eczacı da aynı şekil.