Detaylar
Kim cevapladı?Ukrayna, savaşın ortasında hem Rusya’nın, hem ABD’nin kuklası haline geldi. NATO toplantısı için davet edildiğinde bile liderler çocuk gibi davranıyordu Zelensky’e.NATO Ukrayna'yı yalnız bırakmamalı, doğrudan savaşa dahil olmalı. Madem Ukrayna bir üyesi olacak gereği yapılmalı.
Rusya NATO'nun gücünü görmeli. Ayrıca nükleer kullanmaya cesaret edemez. Eğer kullanırsa NATO ülkeleri de kullanması hakkı doğar ve kendini bitirir.İyi bir fikir mi, bu? NATO dahil olunca Rusya intikam almak için nükleer silahlar sallamaya başlamasın sonra? Umarım işin ucu bize dokunmaz.
Buna dair kendi takip ettiğim kaynaklarda bir haber göremedim. Neyse.
EU, Rusya ile bu şekilde doğrudan savaşa girmez. Olaylar büyürse kendi vatandaşlarının savaşmayacaklarını biliyorlar. Anca oradan burada paralı asker bulurlar. Şu an kara ordusunu geçtim mevcut hava ordularında görev yapanlar bile istifa eder. Kimse ateşe benzinle yaklaşmaz.
EU, Rusya ile bu şekilde doğrudan savaşa girmez. Olaylar büyürse kendi vatandaşlarının savaşmayacaklarını biliyorlar. Anca oradan burada paralı asker bulurlar. Şu an kara ordusunu geçtim mevcut hava ordularında görev yapanlar bile istifa eder. Kimse ateşe benzinle yaklaşmaz.
NATO'nun en büyük 2. veya 3. kara ordusu Türkiye. NATO gücünü gösterecek diye bizi ilgilendirmeyen bir savaş için ölmeye niyetim yok. Gidip kendiniz gövde gösterisi yapabilirsiniz. Fanatik NATO ve RUS taraflarını gram sevmem...Rusya NATO'nun gücünü görmeli. Ayrıca nükleer kullanmaya cesaret edemez. Eğer kullanırsa NATO ülkeleri de kullanması hakkı doğar ve kendini bitirir.
Hayattan bıktım
Uzman
Konuyla ilgili yabancı ya da Türkçe hiçbir kaynak bulamadım. İnandırıcı gelmedi. Sadece Ukrayna'ya gönderilen silahların Rusya'ya karşı kullanılmasını istemişler. Bunun dışında NATO tarafından yapılan bir açıklama yok. Diğer ülkelerin adı da geçmiyor. Yapacak olsalar bu zamana kadar yaparlardı. Ortada Çin gerçeği varken NATO her zaman kedi yavrusundan farksız kalacaktır.
Buna dair kendi takip ettiğim kaynaklarda bir haber göremedim. Neyse.
NATO'nun en büyük 2. veya 3. kara ordusu Türkiye. NATO gücünü gösterecek diye bizi ilgilendirmeyen bir savaş için ölmeye niyetim yok. Gidip kendiniz gövde gösterisi yapabilirsiniz. Fanatik NATO ve RUS taraflarını gram sevmem...
NATO üyesi bir kişinin beni ilgilendirmiyor demesi gibi bir durum olamaz. Bugün Ukrayna'nın yerinde biz de olabilirdik. Madem bu örgütün üyesisin, senden olana yardım edeceksin. Bize saldırsalar ve kimse yardım etmezse sen demez misin niye bize yardım etmiyorsunuz biz üyeyiz diye. Adamlar bildiğin işgal ediliyor ama herkes beni ilgilendirmez derdinde. Bugün o yalnız kalır, yarın sıra başkasına, sonra bize gelir. Bir bakmışız ki heryer elden gitmiş.
Öyle bir dünya yok. NATO üyesi ama teröre destek verenler için savaşmam. Sen önden gidebilirsin. Savaş şimdilik benim ülkemi ilgilendirmiyor. Habere dair başka kaynak olmadığı için vakit öldürüyoruz.NATO üyesi bir kişinin beni ilgilendirmiyor demesi gibi bir durum olamaz. Bugün Ukrayna'nın yerinde biz de olabilirdik. Madem bu örgütün üyesisin, senden olana yardım edeceksin. Bize saldırsalar ve kimse yardım etmezse sen demez misin niye bize yardım etmiyorsunuz biz üyeyiz diye. Adamlar bildiğin işgal ediliyor ama herkes beni ilgilendirmez derdinde. Bugün o yalnız kalır, yarın sıra başkasına, sonra bize gelir. Bir bakmışız ki heryer elden gitmiş.
Yeni konular
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı