sıradanbiri

Üyecik
Mantiksiz gelebilir ancak neden yaşıyoruz ki? Ben olsam dunyaya gelmezdim mesela gerek yok. Hayattan bikmisim arkadaşım da yok zaten. Kiralar asgari ücret kadar olursa, pahalılilik zirveye ulasmissa ne işim var burada arkadaş...

Koronada ölmedim, depremde ölmedim ama can sıkıntısından veya cikarsa savaş gibi gülünç nedenlerden ölebilirim. Yaşam amacimiz olarak ben bir şey görmüyorum. Sanki birinin kolesi olmak veya rezillik cekmek için dunyaya geldik diye düşünüyorum.

Onu ben de çok düşündüm ancak cevap bulamadım. (Neden yaşıyoruz sorusuna)
Ben de yalnızım hem de dibine kadar, yalnızlığın dibini görüyorum. Çok kez de konu açtım bu konu hakkında.
Ben şu ana kadar ölmediysem umutlarım yüzünden, hayallerim yüzünden ölmedim. Tamamen ya olursa kafasıyla yani.

Öncelikle en kötü bir evimiz olması lazımdır yani. Garantide olmamız için. Bu tamamsa, vur baba saza.

Herhangi bir dine inanmayan insanlar için hayatın bir amacı yok. İnsan kendine amaç belirleyerek hayata devam edebiliyor. Bazıları aile kurarak kendini hayata bağlamaya çalışıyor, bazıları işine kendini vererek hayata bağlanmaya çalışıyor. Açıkçası ben hepsinden uzakta bir noktadayım. Kendimi dış Dünyaya neredeyse tamamen kapattım. Sadece hayallerime ulaşmak için çabalamaya verdim kendimi. Kendi halimde, kimseyi umursamadan yaşıyorum. Umarım olur da, hayallerime ulaşabilirsem, Norveç gibi bir ülke de samimi bir hayat yaşarım. Benim hayat amacım bu. Herkes kendine bir amaç edinmek zorunda. Yoksa bu Dünya da yaşamak gerçekten çok zor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mantiksiz gelebilir ancak neden yaşıyoruz ki? Ben olsam dunyaya gelmezdim mesela gerek yok. Hayattan bikmisim arkadaşım da yok zaten. Kiralar asgari ücret kadar olursa, pahalılilik zirveye ulasmissa ne işim var burada arkadaş...

Korona da ölmedim, depremde ölmedim ama can sıkıntısından veya cikarsa savaş gibi gülünç nedenlerden ölebilirim. Yaşam amacimiz olarak ben bir şey görmüyorum. Sanki birinin kolesi olmak veya rezillik cekmek için dunyaya geldik diye düşünüyorum.

Yaşadığın sorunun felsefi acindan degil de daha cok Türkiye ile alakali oldugunu düşünüyorum. Katilmayan katilmasin. Yasam amacimiz ise bence yok. Herkes bir şekilde kendi hayatini olusturmali.

Para için yaşamak iyidir, kazandığında kendini mutlu edersin. Özellikle gördüğün her şeyi paraya çevirme yeteneğin varsa. (iş fikri üretmek vb.)

Artık parayla her şeyi alırsın ama sağlığı asla devri de bitti. Paran varsa en iyi sağlığı da alıyorsun.

Herhangi bir dine inanmayan insanlar için hayatın bir amacı yok. İnsan kendine amaç belirleyerek hayata devam edebiliyor. Bazıları aile kurarak kendini hayata bağlamaya çalışıyor, bazıları işine kendini vererek hayata bağlanmaya çalışıyor. Açıkçası ben hepsinden uzakta bir noktadayım. Kendimi dış Dünyaya neredeyse tamamen kapattım. Sadece hayallerime ulaşmak için çabalamaya verdim kendimi. Kendi halimde, kimseyi umursamadan yaşıyorum. Umarım olur da, hayallerime ulaşabilirsem, Norveç gibi bir ülke de samimi bir hayat yaşarım. Benim hayat amacım bu. Herkes kendine bir amaç edinmek zorunda. Yoksa bu Dünya da yaşamak gerçekten çok zor.
Biliyor musun bir dine inanan insanlara çok özeniyorum cidden. Kendim yıllardır inançsız bir insanım.
Yalnız olsalar bile dua edecekleri, inandıkları birer tanrıları var.

Biliyor musun bir dine inanan insanlara çok özeniyorum cidden. Kendim yıllardır inançsız bir insanım.
Yalnız olsalar bile dua edecekleri, inandıkları birer tanrıları var.
Kardeşim Allah vardır. Sen de inanabilirsin. İlla görmemize gerekmez. Nasıl bir oyundaki karakterler, yapımcılarını idrak edemiyorsa o yapımcının olmadığı anlamına gelmez yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dünyayı gez, yeni şeyler öğren. Tarihi araştır, bilimle ilgilen. Uzay vs. kafa patlatacak çok şey var. Hayat işe gidip gelmekten ibaret değil.