Detaylar
Kim cevapladı?Çakma olup olmadığını bilemem. Ama Aliexpress aslında o kadar ucuz değil. Size öyle geliyor.Kulaklık almayı düşünüyorum. AliExpress'de Lenovo kulaklık 860 TL'den 350 TL'ye düşmüş. Çakma mı bu? Anlamadım alınır mı sizce?
BirForumcuKişi
Üstün
Kulaklık almayı düşünüyorum. AliExpress'de Lenovo kulaklık 860 TL'den 350 TL'ye düşmüş. Çakma mı bu? Anlamadım alınır mı sizce?
İlk alişverişe özel indirmler hocam.
Son düzenleyen: Moderatör:
Siyu
Yetkin
Kulaklık almayı düşünüyorum. AliExpress'de Lenovo kulaklık 860 TL'den 350 TL'ye düşmüş. Çakma mı bu? Anlamadım alınır mı sizce?
İlk sipariş indirimi amaç platforma üye çekmek.
Siyu
Yetkin
kargoya hızlı verilirse 1 hafta.Sizce alınır mı? Almayı düşünüyorum kaç günde gelir.
Kaykaysürenkedi
Yetkin
Ben bisiklet parçası almıştım 1 ayda geldi
- Makaleler
- 7
Vergisi ile direkt Turkiye'den almaya kiyasla daha pahaliya gelecektir. Direkt Turkiye'den alinabilir, guzel urun.
Lenovo LP5 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo LP5 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo LP5 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 429,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Alternatif olarak Enco Buds 2 de dusunebilirsiniz. Amazon'da 499 TL.
Vergisi ile direkt Türkiye'den almaya kiyasla daha pahaliya gelecektir. Direkt Türkiye'den alinabilir, guzel ürün.
![]()
Lenovo LP5 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo LP5 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo LP5 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 429,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alternatif olarak enco Buds 2 de dusunebilirsiniz. Amazon'da 499 TL.
Gürültü engelleme var mı enco bu da 2 de?
Vergisi ile direkt Türkiye'den almaya kiyasla daha pahaliya gelecektir. Direkt Türkiye'den alinabilir, guzel ürün.
![]()
En ucuz Lenovo LP5 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo LP5 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 429,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alternatif olarak enco Buds 2 de dusunebilirsiniz. Amazon'da 499 TL.
A101 de 479 TL'mis. Sizce A101'den almak mantıklı mı?