Neden çok ağlıyoruz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SiberSasi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 657
  • Etiketler Etiketler
    neden

SiberSasi

Becerikli
Arkadaşlar ben örneğin bilgisayarıma Kaspersky yükleyip silmeyi denedim. Sildi ama kalıntı vardı. Görev Yöneticisi'nden bir türlü yapamayıp ağlamaya başlamıştım. Not: 12 yaşımdayım lütfen dalga geçmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korku duygusu insanı çok farklı hallere sokabilir. Normal.

Korktuğun için. Mesela benim bilgisayarım yansa umurumda olmaz. Korkmuyorum çünkü. Yan odada parçalar var, yenisini toplarım.
AAA Recep abim kanalınıza abone oldum. Bu arada evet biraz korkum var ki evet. Bazen içimdeki ses bilgisayarı falan bırak tablet telefon kullan falan diyor çünkü bilgisayarlar biraz hassas o konuda.

12 yaşında PC senin için her şey diyebiliriz, o yüzden gitme korkusu epey tutuşturur seni
Bazen titriyorum ağlarken ki bu normal bir duygu çünkü insan o cihaza bağımlı olduğu için evet.

Baba bende çocukluğumdan beri PC hatalarından korkuyorum. Mavi ekran yiyince bayılıyordum.(mecaz değil). En ufak program yükleyince hay a. Oluyorum. Ama artık azaltacağım. Aslında biraz da haklıyım çünkü çocukluğumda Xbox 360'ım vardı ve ısınınca garip sesler çıkarıp hata veriyordu bende korkardım 4 yaşımda olduğundan. 8. Sınıfım bende. PC'de virüs şeylerini ben hiç kafaya takmıyorum sana da tavsiye ederim. Windows'um bile crack. Ben biraz abartıyım ancak sana tavsiyem çok takılmaman silindiyse silinmiştir kalıntı kaldıysada kaldırabilirsin bir şekilde.

Nasıl kaldırıcam kaldırabilirsem o kalıntıyı içim rahat eder.

Ağlaman bana absürt gelmedi. Bir olayın çıkar yolunu bilsen bile ona ulaşamamak yoruyor insanı. Her konuya evrilebilir bu. Önemli olan istikrarlı şekilde devam etmek, çözmeye çalışmak. Ağlarsın geçer, ancak sorun ağladığında geçmez. Yine senin çözmen gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…