Ağlaman bana absürt gelmedi. Bir olayın çıkar yolunu bilsen bile ona ulaşamamak yoruyor insanı. Her konuya evrilebilir bu. Önemli olan istikrarlı şekilde devam etmek, çözmeye çalışmak. Ağlarsın geçer, ancak sorun ağladığında geçmez. Yine senin çözmen gerekecek.

İnsan işte sorunu bulamıyınca öyle oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet var dosyaları silemiyorum.

İnsan işte sorunu bulamıyınca öyle oluyor.

Hocam siz anlamadınız demek istediğimi. Ben teknolojik hatalardan korkuyorum sizce PC'yi her açarken 5 mt uzağa gitmek normal mi? Korkudna program yükleyememek normal mi? Mavi ekran yiyince çok korkmak normal mi? Değil. Değil ki zaten travmaya benzer olayım var. Sizinkiside bunun daha hafif hali. 3 bilgisayarımın 1'ini açmıyorum bile.

Hocam siz anlamadınız demek istediğimi. Ben teknolojik hatalardan korkuyorum sizce PC'yi her açarken 5 mt uzağa gitmek normal mi? Korkudna program yükleyememek normal mi? Mavi ekran yiyince çok korkmak normal mi? Değil. Değil ki zaten travmaya benzer olayım var. Sizinkiside bunun daha hafif hali. 3 bilgisayarımın 1'ini açmıyorum bile.
Tek ben değilmişim :D neyse kafaya takmayım boş ver.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben örneğin bilgisayarıma Kaspersky yükleyip silmeyi denedim. Sildi ama kalıntı vardı. Görev Yöneticisi'nden bir türlü yapamayıp ağlamaya başlamıştım. Not: 12 yaşımdayım lütfen dalga geçmeyin.
İstenç duygumuzdan ötürü. Aslında o anda ağlamayabilir, strese kapılmayabiliriz fakat yine de bunu istiyoruz. Çünkü bizi rahatlatıyor.