Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Haklısınız vallahi, Reels olarak sürekli karşıma çıkıyor. Hani nasıl öğretmen olmuş, gerçekten belli değil. Ama anlamadığım nokta şu: Bu kadının tek saçma videosu bu da değil, bir sürü var. Buna rağmen hiçbiri gündem olmamış, X'e düşmemiş, haberlere bile çıkmamış. Onu da geçtim, böyle videolar çekiyor ama ilginç bir şekilde yorumların çoğu, hatta neredeyse hepsi kadını destekliyor, takipçisi de artıyor. Garip geliyor yani. Biz iki eleştiri, iki video çeksek anında gündem oluyoruz, X'e düşüyoruz, hapse giriyoruz. Bu kadın Atatürk'e laf ediyor, demediği iftira kalmamış, vermediği yanlış bilgi yok, hâlâ dışarıda. Ne haberlerde var, ne gündemde, ne X'te. Gerçekten anlamıyorum.
Atatürk bir insan bunu kabul etmek lazım öncelikle. Yaptığı hatalar tabii ki var bunu inkar etmiyoruz. Ancak bu grubun yaptığı şey Atatürk'ü kötüleyip bunun üzerinden rant ve prim kasmak. En ucuz ve karaktersiz insan örneğidir bunlar. Kendini geliştirip kendi hayatına önem vermek yerine başkalarını eleştirirler.
Haklısınız vallahi, Reels olarak sürekli karşıma çıkıyor. Hani nasıl öğretmen olmuş, gerçekten belli değil. Ama anlamadığım nokta şu: Bu kadının tek saçma videosu bu da değil, bir sürü var. Buna rağmen hiçbiri gündem olmamış, X'e düşmemiş, haberlere bile çıkmamış. Onu da geçtim, böyle videolar çekiyor ama ilginç bir şekilde yorumların çoğu, hatta neredeyse hepsi kadını destekliyor, takipçisi de artıyor. Garip geliyor yani. Biz iki eleştiri, iki video çeksek anında gündem oluyoruz, X'e düşüyoruz, hapse giriyoruz. Bu kadın Atatürk'e laf ediyor, demediği iftira kalmamış, vermediği yanlış bilgi yok, hâlâ dışarıda. Ne haberlerde var, ne gündemde, ne X'te. Gerçekten anlamıyorum.
Savunmaları da şey. "ama orası gerçek şeriat ile yönetilmiyor."
Şeriat dümdüz öyle bir şey iyisi doğrusu yok. Emevi döneminde başladı ve hala öyle devam ediyor.
creazy
Başarılı
Atatürk bir insan bunu kabul etmek lazım öncelikle. Yaptığı hatalar tabii ki var bunu inkar etmiyoruz. Ancak bu grubun yaptığı şey Atatürk'ü kötüleyip bunun üzerinden rant ve prim kasmak. En ucuz ve karaktersiz insan örneğidir bunlar. Kendini geliştirip kendi hayatına önem vermek yerine başkalarını eleştirirler.
Tamam, Atatürk insan; Atatürk insan değildir diyen de olmadı ki. Onu neden dediniz, anlam veremedim. Zaten Atatürk'ü eleştirebilir, yaptığı hataları söyleyebilir, bu gayet normal bir şey. Ama bunu saygı çerçevesinde yapmıyorsa, laf ediyorsa, yalan yanlış tarih anlatıyorsa, çarpıtıyorsa, iftira atıyorsa yaptığı yanlıştır zaten. Atatürk'ün de hataları olabilir, sonuçta robot değil ki, kimse dört dörtlük olamaz. Orası öyle. Ama adam gibi araştırsın, doğrularla konuşsun, saygı çerçevesinde doğru üslupla eleştirsin, hatalarını söylesin, o zaman kimse bir şey demez.
Şeriat dümdüz öyle bir şey iyisi doğrusu yok. Emevi döneminde başladı ve hala öyle devam ediyor.
Bilmiyorum hocam. “gerçek şeriat değil” diyorlar mesela. Afganistan, İran gibi ülkelerde “gerçek şeriatla yönetilmiyorlar, gerçek şeriat farklı” diyorlar. Bu ülkeler şeriat adı altında kendi sistemlerini uyguluyormuş, aslında şeriat sistemini uygulamıyorlarmış. Öyle söylüyorlar.
- Makaleler
- 10
Tamam, Atatürk insan; Atatürk insan değildir diyen de olmadı ki. Onu neden dediniz, anlam veremedim. Zaten Atatürk'ü eleştirebilir, yaptığı hataları söyleyebilir, bu gayet normal bir şey. Ama bunu saygı çerçevesinde yapmıyorsa, laf ediyorsa, yalan yanlış tarih anlatıyorsa, çarpıtıyorsa, iftira atıyorsa yaptığı yanlıştır zaten. Atatürk'ün de hataları olabilir, sonuçta robot değil ki, kimse dört dörtlük olamaz. Orası öyle. Ama adam gibi araştırsın, doğrularla konuşsun, saygı çerçevesinde doğru üslupla eleştirsin, hatalarını söylesin, o zaman kimse bir şey demez.
Dediğiniz insan tipi zaten Atatürk'ün sadece kötü yanını görüyor. O yüzden söylemiştim. Cumhuriyetin kuruluşu döneminde tarikatların sahip olduğu bir cami kapatılmış biz hala bunu konuşuyoruz. Döneminde yapılan yeniliklerden hiç bahsedilmiyor. Oysa özgürce konuşmasını sokağı çıkmasını bile Atatürk sağladı. Bazı Avrupa ülkesinden önce bile seçme ve seçilme hakkı tanındı ve medeni kanun kabul edildi.
creazy
Başarılı
Yani işine geldiği gibi konuşuyor.Dediğiniz insan tipi zaten Atatürk'ün sadece kötü yanını görüyor. O yüzden söylemiştim. Cumhuriyetin kuruluşu döneminde tarikatların sahip olduğu bir cami kapatılmış biz hala bunu konuşuyoruz. Döneminde yapılan yeniliklerden hiç bahsedilmiyor. Oysa özgürce konuşmasını sokağı çıkmasını bile Atatürk sağladı. Bazı Avrupa ülkesinden önce bile seçme ve seçilme hakkı tanındı ve medeni kanun kabul edildi.
Talha Yiğit
Yetkin
En radikal islamcılar ve şeriatçılar Müslüman ülkeleri yerine laik ve Avrupa tarzı ülkelerde yaşıyor. Komedi bu kadar.
Çok istedikleri şeriatı bunca zaman getiremediler neden? Bu düzen kendilerininde işine geliyor.
creazy
Başarılı
Yani yorumlar bayağı destekliyor kadını, siz de gidin bakın profilinde yorumları inceleyin, ne demek istediğimi anlarsınız. Bot hesap mı gerçek mi bilmiyorum ama büyük ihtimalle gerçektir. Gerçi bu kadının kitlesi, kadının kendisi için değil, söyledikleri için takip ediyor. Kadın bu tarz konuları konuşmayı bıraksa etkileşim alamaz. Çünkü bu tür konular onun kitlesinin işine geliyor, onlar da aynı zihniyette insanlar. Birbirlerini bulmuşlar, değişik bir kitle gerçekten.
- Makaleler
- 10
Yani yorumlar bayağı destekliyor kadını, siz de gidin bakın profilinde yorumları inceleyin, ne demek istediğimi anlarsınız. Bot hesap mı gerçek mi bilmiyorum ama büyük ihtimalle gerçektir. Gerçi bu kadının kitlesi, kadının kendisi için değil, söyledikleri için takip ediyor. Kadın bu tarz konuları konuşmayı bıraksa etkileşim alamaz. Çünkü bu tür konular onun kitlesinin işine geliyor, onlar da aynı zihniyette insanlar. Birbirlerini bulmuşlar, değişik bir kitle gerçekten.
Eskiden olsa bot derdim ama artık günümüzde maalesef böyle bir kesim var. 20 yıllık malum iktidarın ilk meyveleri bunlar.
creazy
Başarılı
İktidara CHP geçse, AKP, düşse bunlar direkt CHP'li olur.Eskiden olsa bot derdim ama artık günümüzde maalesef böyle bir kesim var. 20 yıllık malum iktidarın ilk meyveleri bunlar.
Görkem Say
Üstün
Menderes ve Ozal guzellemesi yapan birini ciddiye almamak lazim.
creazy
Başarılı
Menderes ve ozal guzellemesi yapan birini ciddiye almamak lazim.
Doğrudur. Bu kadın, sizin profil fotoğrafınızda olan kişiyi de sevmez bence.
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347