Testo Unit

Üstün
Makaleler
4
Bu sene ortaöğretim KPSS var ve girmeyi düşünüyorum. Okurken memurluk yapabilir miyim? Yasal olarak sıkıntı olur mu hem üniversite hem memurluk?

Bu sene ortaöğretim KPSS var ve girmeyi düşünüyorum. Okurken memurluk yapabilir miyim? Yasal olarak sıkıntı olur mu hem üniversite hem memurluk?
Olmaz, yapabilirsiniz. Ekstradan çalışma amiriniz de iyiyse kolaylıknsağlayacaktır. "Lise mezunuyum okumak istiyorum" da dersiniz, ek olarak bitirdiğinizde de maaşınıza zam alırsınız.

Olmaz, yapabilirsiniz. Ekstradan çalışma amiriniz de iyiyse kolaylıknsağlayacaktır. "lise mezunuyum okumak istiyorum" da dersiniz, ek olarak bitirdiğinizde de maaşınıza zam alırsınız.

Memurluktan devam etmiyeceğim. 3-4 sene çalışıp para biriktireceğim. Peki istifa ettikten sonra şu kadar süre devlette çalışamazsın gibi bir kısıtlama var mı?

Memurluktan devam etmiyeceğim. 3-4 sene çalışıp para biriktireceğim. Peki istifa ettikten sonra şu kadar süre devlette çalışamazsın gibi bir kısıtlama var mı?

Bildiğim kadarıyla sözleşmeli olarak başladığın için 1 yıl boyunca o kuruma başvuru yapamıyorsun ama kesin emin değilim değişmiş olabilir.