Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Bu sene ortaöğretim KPSS var ve girmeyi düşünüyorum. Okurken memurluk yapabilir miyim? Yasal olarak sıkıntı olur mu hem üniversite hem memurluk?
Olan var. Arkadaşım girdi atandı da. Daha 1. sınıf.Bu sene ortaöğretim KPSS var ve girmeyi düşünüyorum. Okurken memurluk yapabilir miyim? Yasal olarak sıkıntı olur mu hem üniversite hem memurluk?
Olmaz, yapabilirsiniz. Ekstradan çalışma amiriniz de iyiyse kolaylıknsağlayacaktır. "Lise mezunuyum okumak istiyorum" da dersiniz, ek olarak bitirdiğinizde de maaşınıza zam alırsınız.Bu sene ortaöğretim KPSS var ve girmeyi düşünüyorum. Okurken memurluk yapabilir miyim? Yasal olarak sıkıntı olur mu hem üniversite hem memurluk?
Olmaz, yapabilirsiniz. Ekstradan çalışma amiriniz de iyiyse kolaylıknsağlayacaktır. "lise mezunuyum okumak istiyorum" da dersiniz, ek olarak bitirdiğinizde de maaşınıza zam alırsınız.
Memurluktan devam etmiyeceğim. 3-4 sene çalışıp para biriktireceğim. Peki istifa ettikten sonra şu kadar süre devlette çalışamazsın gibi bir kısıtlama var mı?