Bu insanlar kendine çok anlam yüklüyor, sahip olduklarına çok önem veriyor. Halbuki öldükten birkaç yıl sonra en sevdiğiniz insanlar bile sizi eskisi kadar hatırlamıyor. Hayat böyle işte, o yüzden bu hayatı güzel yaşamak lazım. Hiç kötülük etmeye değmez.

Reenkarnasyon olacak bence. Nedeni ise şu; (kesinlikle çalmadım bir yerlerden çalmadım)

Öldün, öldüğünde gömüldün. Yemek oldun, enerji oldun dönüştün, işin ucunda 50-60 elmanın içine bir parçan yerleşti. Bu elmalardan yiyen bir erkek bunu sperme sentezledi ve yeniden doğdun :thumbsup:

Multiverse, megaverse ve belki de megaverse'lerin gruplandığı ayrı bir kelime daha... Bunlar ve daha fazlasının katman katman olduğunu düşünüyorum. Bence ölüm sadece bir döngünün parçası. Eğer öbür dünya yoksa aslında öbür dünyamız belki de başka bir multiverse içerisinde yer alan bir evrende. Veya başka bir megaverse içerisinde yer alan bir evrende. Bilemem.

Tahminim bizi oluşturan kombinasyon olduğu ve bu kombinasyonun vakti geldiğinde tekrar tekerrür ettiği. Peki aynı anda bizi oluşturan kombinasyondan bir tane daha olamayacağını nasıl garantiliyorsun derseniz, işte onu bilmiyorum.

Ölüm bence bizi yeniden doğuran şey. Çünkü biz doğuşumuzdan da bir haberiz.

Dün tamda bunun hakkında düşünüyordum. İnsan, deneyimleyemediği şeyden korkar. Korku, yüzünden kim bilir ne yararımıza olan fırsatları kaçırdık. "Bir an ölümün o kadarda korkunç olmayacağını düşündüm." Bu söylemim depresif, intihara meyilli bir söylem değil, tam tersine merak ile düşünülmüş bir söylemdir.

Doğmadan önce ve öldükten sonra kayaların düşündüğü şeydik. Hiç var olmamıştık ve yine hiç var olmamış olmayacağız.