Uzun yola gideceğim için CarPlay'in haritasını kullanmak istiyorum çünkü arabanınki rezalet. Sanırım kablosuz desteklemiyor, bu yüzden kablo ile bağlamaya çalışıyorum fakat CarPlay tuşu devre dışı kalıyor veya 1-2 saniye aktifleşip geri devre dışı oluyor. 3 farklı kablo denedim ama olmadı. Bunun bir çözümü var mı? iPhone sürümü iOS 16.5
PSA araçları maalesef böyle. 2020 otomatik aracımın fren hatası verip stop ettiğini hatırlarım. Ekran, sürüş esnasında gidip gelebiliyor. Eskisi kadar yaygın olmasa da bu sorunlar hala var tabii. Bu grup, elektronik konusunda rakiplerine nazaran hala bazı noktalarda geride kalıyor.
Hocam aracınız 408 ya da 308'mi ? o modellerde çok yaşandığı söyleniyor, diğer PSA araçlarda pek duymadım bu şikayeti. Benim aracımda da çok çok nadir olarak aracı çalıştırdığımda ekran bazen geç geliyor ancak sürüş esnasında böyle bir şey başıma gelmedi.
Hocam aracınız 408 ya da 308'mi ? o modellerde çok yaşandığı söyleniyor, diğer PSA araçlarda pek duymadım bu şikayeti. Benim aracımda da çok çok nadir olarak aracı çalıştırdığımda ekran bazen geç geliyor ancak sürüş esnasında böyle bir şey başıma gelmedi.
Hayır, aracım Berlingo. Ama 3008 ve birçok binek PSA modeli ile aynı ana altyapıyı kullanıyor. Elektronik aksamı da buna dahil. Aracın ticari olması yanıltmasın. PSA araçlarında elektronik biraz şans işi.
Hayır, aracım Berlingo. Ama 3008 ve birçok binek PSA modeli ile aynı ana altyapıyı kullanıyor. Elektronik aksamı da buna dahil. Aracın ticari olması yanıltmasın. PSA araçlarında elektronik biraz şans işi.
Bu ekranın gidip gelme problemi biraz daha yeni modellerinde mevcut sanırsam. Yeni modellerde çok duydum, özellikle 408 ve 308'de. Benim ki 2017 model 3008 dediğim gibi elektronik olarak yaşadığım tek problem ekranın bazen geç açılması, çok çok nadir başıma geliyor o da. Diğer markalar hakkında fazla bilgim yok ancak Peugeot üzerinden konuşacak olursam makyajlı 3008 ile çok büyük değişikliğe gittiler o dönem. O dönem için bulundurduğu teknolojiler o fiyatlar için çok cazip geliyordu herkese, aracın tasarımı da farklı ve dikkat çekiciydi. Benzinli araçlarda problem duymadım ancak bildiğiniz üzere dizellerde Adblue sıkıntısı patladı sonradan. Adblue sistemi belli bir yıldan sonra revize edildi ancak bu seferde dediğiniz gibi elektronik olarak patlaklar vermeye başladı PSA.