Furkan9600 4
Yetkin
Ben sadece sınavda AYT'de sayısal çözersem üniversiteye yerleşir miyim? TYT sözel kısımdan 2 defa mezuna kaldım, seneye sadece AYT çözsem olur mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
O kalktı. Bu senenin TYT notunu, sonraki seneye kullanamıyorsunuz. Hem AYT hem de TYT'yi aynı anda halletmeniz gerekiyor.
En az yarım net yapmazsan Türkçe ve Matematik TYT'den, AYT notu hesaplanmıyor direkt.TYT'de Türkçe ve mat bilmiyorum tarih ve fen çözsem olmaz mı?
En az yarım net yapmazsan Türkçe ve matematik TYT'den, AYT notu hesaplanmıyor direkt.
Türkçe ve matematik temelim yok meslek lisesi mezunuyum matematik görmedim.
Bıyıklı matematiğin 10 günde temel atma kampını izlesen hiç yoktan 5-6 net yaparsın Türkçede 1-2 basit paragraf çözsen yine yaparsın ama TYT temeli olmadan nasıl AYT yapacaksınız.
Türkçe temeliniz nasıl yok ? 40 sorunun 30'u falan okuduğunu anlama zaten. Üstüne 2 defa mezuna kaldım demişsiniz buna rağmen TYT'yi nasıl yapamıyorsunuz ? TYT konularını yapamadan AYT konularını hiç yapamazsınız zaten.Türkçe ve matematik temelim yok meslek lisesi mezunuyum matematik görmedim.
Türkçe temeliniz nasıl yok? 40 sorunun 30'u falan okuduğunu anlama zaten. Üstüne 2 defa mezuna kaldım demişsiniz buna rağmen TYT'yi nasıl yapamıyorsunuz? TYT konularını yapamadan AYT konularını hiç yapamazsınız zaten.