@YigitFatin Kameralar çok benzer, ikisinden de endişeniz olmasın.

Pura 70 serisinde MicroG dahili geliyor, Google uygulamalarının kullanımı daha kolay. P60 Pro'ya dışarıdan yüklemeniz gerekebilir.

Batarya, şarj, ekran gibi konularda hemen hemen aynılar zaten.

Köşeli ve kıvrımlı tasarım farkına bakın isterseniz. Bu arada ben de Huawei ekosistemindeyim. Mate 30 Pro'dan P50 Pro'ya geçtim.

İşlemci gücü olarak CPU performansları hemen hemen aynı, GPU'da Kirin bir tık geride ama SD'nin batarya tüketimi biraz daha fazla.

@YigitFatin Kameralar çok benzer, ikisinden de endişeniz olmasın.

Pura 70 serisinde MicroG dahili geliyor, Google uygulamalarının kullanımı daha kolay. P60 Pro'ya dışarıdan yüklemeniz gerekebilir.

Batarya, şarj, ekran gibi konularda hemen hemen aynılar zaten.

Köşeli ve kıvrımlı tasarım farkına bakın isterseniz. Bu arada ben de Huawei ekosistemindeyim. Mate 30 Pro'dan P50 Pro'ya geçtim.

İşlemci gücü olarak CPU performansları hemen hemen aynı, GPU'da Kirin bir tık geride ama SD'nin batarya tüketimi biraz daha fazla.

Bende Huawei ekosistemim şu an P40 Lite kullanıyorum. Hangi cihaza geçsem bile bir çağ atlayacağım zaten :D almışken en iyisini alayım diyorum mesajınız için çok teşekkür ederim biraz daha bakayım. Bu arada bana da pura 70'in tasarımı daha hoş geliyor. Çok arada kalıyorum vallahi :/

5x optik zoom ve ana kamerada OV50H ile bence Pura 70 kamerada da agir basiyor. Zayif kalma ihtimali olan tek konu Kirin ISP yuzunden video performansi. Emin olmamakla birlikte paneli de daha kalitelidir. Geri kalan noktalarda benzerler.

P60 Pro'nun ezici GPU farki haric onde oldugu bir konu yok. Bana kalirsa Pura 70 tercih edin.