babaci
Üstün
Güvenilir kaynaklardan indirdiği sürece en ufak farkı yok.Değil biri Steam'den indiriyor diğeri başka 3. parti yerlerden.
Güvenilir kaynaklardan indirdiği sürece en ufak farkı yok.Değil biri Steam'den indiriyor diğeri başka 3. parti yerlerden.
Değil biri Steam'den indiriyor diğeri başka 3. parti yerlerden.
Güvenilir kaynaklardan indirdiği sürece en ufak farkı yok.
3. parti dediğin yerdeki dosyalar zaten Steam üzerinden çekilip paylaşılıyor. Sadece 5 MB'lik crack dosyasını ekliyorlar. Bunu da senden önce o dosyayı indiren binlerce insan kontrol ediyor zaten. /torrent Subreddit'i boş yere 230.000 üyeye sahip değil.
İsterse 40 milyon olsun sonuçta senin benim gibi herhangi bir kanuni sorumluluğu olmayan kişiler. İndirdikleri programlarla istedikleri gibi oynaya bilerler ve oynuyorlar da. Herhangi bir resmi denetim veya bir şey yok cidden böyle bir yerin Steam'den daha güvenilir olduğunu mu düşünüyorsun?
Herkesin kendi düşüncesi ne diyebilirim?Daha güvenli olduğunu söylemiyorum. Yeterli seviyede güvenli olduğunu söylüyorum.
İtemsatış'dan ortak hesap gibi bir saçmalığa bulaşmak yerine, 75 TL'ye Steam'den ya da Epic'den oyun almak daha iyi olmaz mı?Arkadaşlar "İtemsatış'dan" 75₺'ye 5 istediğiniz oyunu satıyorlar.
İtemsatış'dan ortak hesap gibi bir saçmalığa bulaşmak yerine, 75 TL'ye Steam'den ya da Epic'den oyun almak daha iyi olmaz mı?