Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Siparişin 3.saat 10.dakikasındayız. Hala yemek yok ortada. İptal etmeyeceğim.
O bile şüpheli. Kopernik pizza gibi kurye yemiş olmasın.
Son bilgilendirme: Kurye arkadaş açlıktan öldüğü için yemiş olduğu yemeği tam olarak 3.30 saatinde teslim edildi olarak gösterip işin içinden çıktı. İade talebi oluşturdum ben de. Bu da böyle bir anı olarak kaldı. Gördüğüm her insana Popeyes'ı kötüleyeceğim, bir müşteri kaybedip bir düşman kazandılar.
Bu da böyle güzel bir sohbet:
Bu da böyle güzel bir sohbet:
PardonSon bilgilendirme: Kurye arkadaş açlıktan öldüğü için yemiş olduğu yemeği tam olarak 3.30 saatinde teslim edildi olarak gösterip işin içinden çıktı. İade talebi oluşturdum ben de. Bu da böyle bir anı olarak kaldı. Gördüğüm her insana Popeyes'ı kötüleyeceğim, bir müşteri kaybedip bir düşman kazandılar.
Bu da böyle güzel bir sohbet:Eki Görüntüle 27260
Sohbet de iyiymiş haSon bilgilendirme: Kurye arkadaş açlıktan öldüğü için yemiş olduğu yemeği tam olarak 3.30 saatinde teslim edildi olarak gösterip işin içinden çıktı. İade talebi oluşturdum ben de. Bu da böyle bir anı olarak kaldı. Gördüğüm her insana Popeyes'ı kötüleyeceğim, bir müşteri kaybedip bir düşman kazandılar.
- Makaleler
- 6
Ama güzel oluyor onun da tadı bi başka.Bence cidden fast foodlardan yenmemeli, lahmacun veya tavuk döner dürüm varken çıtır kanat neymiş yav yağlı yağlı
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
"Pardon" özür dilemesi gereken yerde işin içinden çıkmış arkadaş, ustaca bir yaklaşım tarzı.Son bilgilendirme: Kurye arkadaş açlıktan öldüğü için yemiş olduğu yemeği tam olarak 3.30 saatinde teslim edildi olarak gösterip işin içinden çıktı. İade talebi oluşturdum ben de. Bu da böyle bir anı olarak kaldı. Gördüğüm her insana Popeyes'ı kötüleyeceğim, bir müşteri kaybedip bir düşman kazandılar.
Yeni konular
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-