Osmanefe58

Başarılı
Yer
Bursa
Merhaba, God of War Ascension, God of War 3, Last of Us, Killzone 3 gibi sadece PS3 de olan oyunlar için PS3 alınır mı?
Xbox Series S'im var. PS3'mü yoksa PS4'mü önerirsiniz? PS3'ü merak ediyorum grafik takıntım yok, daha önce XBOX360 kullandım beklentilerim belli.

Merhaba, God of War Ascension, God of War 3, Last of Us, Killzone 3 gibi sadece PS3 de olan oyunlar için PS3 alınır mı?
Xbox Series S'im var. PS3'mü yoksa PS4'mü önerirsiniz? PS3'ü merak ediyorum grafik takıntım yok, daha önce XBOX360 kullandım beklentilerim belli.

Güzel konsol.

Merhaba, God of War ascension, God of War 3, Last of Us, killzone 3 gibi sadece PS3 de olan oyunlar için PS3 alınır mı?

Yeni nesil konsollarda olmayan birçok oyun var PS3 de. Bence yeni konsolların aksine masaya farklı şeyler koyuyor.

Özellikle PC de veya yeni nesil konsollarda olmayan oyunlar için alınabilir.

PS3 hem eski bir konsol, hem de piyasada iyisini bulman kolay değil artık. Bu cihazlarda GPU lehim çatlaması oluyordu, bilmeden tamirli cihaz alabilirsin.