Hocam hiç ilgilenmediğim oyunlar ama sen seviyorsan alabilirsin.PS4'te kılzone 2,3 ve God of War ascensıon, ghost of sparta oyunları yok.
Detaylar
Kim cevapladı?Osmanefe58
Başarılı
Tamamen God Of war manyağıyım.Hocam hiç ilgilenmediğim oyunlar ama sen seviyorsan alabilirsin.
2. el bak konsolcular çok pahalıya verir.
Osmanefe58
Başarılı
Aynen 2700-3200 arası var Series S'i satıp PS3 alacağım oyunları oynayacagım ve PS5 alacağım planım bu.
Sırf eski oyunlar için Series S satıp PS3 almazdım ben ama sen bilirsin. 3000 hak etmiyor.Aynen 2700-3200 arası var Series S'i satıp PS3 alacağım oyunları oynayacagım ve PS5 alacağım planım bu.
Osmanefe58
Başarılı
Biraz da borcum var hocam 4000 lira yani 5500 bütçem var.Zorlayıp Ps4 Slim alabilirim fakat Ps3 alıp oyunları oynayıp 2000 liraya gram altın alıp sonra Ps5 almak istiyorum.Hem Ps5 de Ps3 oyunları yok.Sırf eski oyunlar için Series S satıp PS3 almazdım ben ama sen bilirsin. 3000 hak etmiyor.
mencolarado
Başarılı
Zevkine alınır.
Osmanefe58
Başarılı
Tamamdır Ozman alacağım.
Güncellik dərdiniz yoksa 720 pde oyun oynamak bana sorun yaratmaz grafiklerde umrumda değil pes 2013 Türkçe spikerde nostalji yaşarım derseniz alın. Ama her türlü ps4 güncel olarak daha mantıklı olur.Merhaba, God of War Ascension, God of War 3, Last of Us, Killzone 3 gibi sadece PS3 de olan oyunlar için PS3 alınır mı?
Xbox Series S'im var. PS3'mü yoksa PS4'mü önerirsiniz? PS3'ü merak ediyorum grafik takıntım yok, daha önce XBOX360 kullandım beklentilerim belli.