apple3bule4
Başarılı
AM5 sistemim var ve bilgisayarım kesinlikle yeniden başlamıyor. Kendini yeniden başlatması gereken durumlarda sistem açılmıyor. Mecburen güç tuşuna basılı tutup kapatıyorum, sonra tekrar açıyorum.
Windows güncellemesi gibi otomatik yeniden başlatma gereken durumlarda en az 10 kere kapat–aç yapmak zorunda kalıyorum, bazen 1 saati buluyor, hatta daha da uzun sürdüğü oluyor. Artık dayanılmaz hale geldi.
Sistemi kurduktan 6–7 ay sonra sorun başladı ve neredeyse 1 yıldır devam ediyor. Ne yapacağımı bilemiyorum, bilgisayarcı gezmekten yoruldum. Lütfen yardım edin, kafayı yiyeceğim. Bunu da yapay zekaya yazdırdım, derdimi yazacak halim kalmadı.
Windows güncellemesi gibi otomatik yeniden başlatma gereken durumlarda en az 10 kere kapat–aç yapmak zorunda kalıyorum, bazen 1 saati buluyor, hatta daha da uzun sürdüğü oluyor. Artık dayanılmaz hale geldi.
- BIOS'ta ayar değiştirmeyi denedim, bilgisayar yine açılmıyor.
- BIOS güncelledim.
- EXPO'yu açıp kapattım.
- Manuel RAM overclock denedim.
- Format attım.
- RAM'leri tekli olarak tek tek denedim.
Sistemi kurduktan 6–7 ay sonra sorun başladı ve neredeyse 1 yıldır devam ediyor. Ne yapacağımı bilemiyorum, bilgisayarcı gezmekten yoruldum. Lütfen yardım edin, kafayı yiyeceğim. Bunu da yapay zekaya yazdırdım, derdimi yazacak halim kalmadı.
- B650S Wi-Fi
- R5 7600
- RX 6800 XT
- Lexar Ares 2x16 GB 6400 MHz, CL32
Son düzenleyen: Moderatör: