Ben fotoğrafını bulursam atayım sana bendingi
ASUS TUF rezaleti... Rubber muhabbetini biliyorum evet etkisiz TUF'ta. Arkadaşın Predator SSD takarken de aynı mevzuyu yaptı hatta o termal pedi söktü anakarttaki xd öyle şeyler diyeceğim de şu firmalara demiyorum işte. Zerre işten anlıyorlarsa ben bir şey bilmiyorum. Hem BIOS hem mühendislik olarak rezil durumdalar.
Monitörün kendi kablosu da var ayrı kablo da var. Ekran kartının içine ettim büyük ihtimal detaylı test edeceğim müsait zamanda. Yük testlerinde zaten problem yok klasik o yüzden garanti kabul etmez yükte kapanmayan bozuk olmayan malı.
@11115 fotoğrafta ancak bu kadar belli oluyor, çıplak gözle daha da feci görünüyor. 30 40 derece en az bending var, heatsink taktıgın gibi böyle.
Eki Görüntüle 147399
Her şeyi geçtim şu RAM'i iade edip de Hynix m alır mısın
ben gerçekten bırakıyorum bu işleri bir süre. Kasayı ful söküp test bench yapacağım zaten başka türlü çözülmez bu mevzu. Bak 20a yazıyor sonunda 6400 C30. heatsinki de muazzam zerre ısınmıyordu şu RAM, görsellik zaten 10 numaraydı. 7800X3D 6400 açamıyor diye iade ettik
Eki Görüntüle 147400
@11115 hangi UPS vardı sizde marka model atarsanız ben de bakayım. Monitörünüz 1440p miydi bir de? Monitörü de iyi alamadım zaten aynı paraya çok daha iyileri vardı IPS panel özelinde ASUS VG27AQ1A eski bir monitör. Zaten elde kalan son maldı, o malı da ben aldım
sağ alt köşesinde keçe unutmuş ASUS artık panel değişimi mi yaptılar naptılar sonradan mı satışa sundular bilmiyorum, o keçe de çıkmıyor oradan panelin içinden geliyor. Panel sağlam onda bir sıkıntı yok da, 170Hz'ye overclock yaparsan ki panelin özelliği bu, bazen DP no signal ve BIOS'a girince görüntü 720p oluyor
@11115 RAM'ler TOMA'dayken böyleydi, 10 numara setuptu aslında.
Eki Görüntüle 147428
@11115 sıfır diye aldığım monitörün sağ alt kenar ve köşesine bakın bir de, jelatinlerini bile kendim söktüm, sonra mağaza çalışanları dedi ki kutuyu açtığın an iade almayız, siz olsaydınız ne yapardınız merak ettim doğrusu. Sağ alt kenarında da çizik tarzı şeyler var, nasıl sıfır panelde böyle bir şey oluyor onu anlamadım.
Eki Görüntüle 147430
Sağ alt kenarda aralıklı olarak çizikler var ve sağ alt köşede keçe var, çıkmıyor panelin arkası ve altından geliyor. ASUS'u dava edeceğim anca öyle alırım hakkımı gibi duruyor, başlarına çalsınlar anakartlarını da monitörlerini de, durum ortada.
Bize kaçıncı sınıf muamelesi yapıyorlarsa artık layık gördükleri mallara bir bak, rezillik gerçekten. Bir de iade almayız kutuyu açmışsın diyor
@11115
@11115 tomahadaki setup iyiydi güzeldi de eklemeyi unuttum, ta ki güzel MSI mühendisleri beta BIOS updateleriyle birlikte Wi-Fi ve Bluetooth bozana kadar, tek çözüm yolu clear mos yapar gibi kasadaki tüm elektriği sıfırlamak Power tuşu 15 20sn en son basmak, sonra PC tekrar açınca düzeliyordu. Ha olur da BIOS'a gireyim falan dersen BIOS girip çıkınca yine wifi/bt modül bağlantısı kopuyordu... Gel de şimdi bu adamlara güvenip 100 200k para bağla ve PC topla, bahsetmek istediğim mevzu tam olarak da bu.