- Makaleler
- 1
Şu an çok üşendim niye bilmiyorum, zaten ufacık kasa her şey çok sıkışık, müsait zamanda uğraşıcam ona, şu an stabil gibi attığım profil. Mcr auto harici ellemek de kesin bir sıkıntı yaratıyor, tomahawkta ciddi sıkıntı yaşamıştım. Mavi ekran falan veriyordu. Şu an autoda kalınca o mevzu düzelmiş sanırım ama enable yapınca sıkıntı yaratabilir yine, ben de denemedim, sıkıntılı bir ayar. @11115Bende Memory context restore Auto'da. Ellemedim.
Contact frame sökün hocam...
Mcr mantığı belli aslında da, pdm ile olan ilişiği yüzünden sıkıntı yaratıyor. Şu an msi kartlarda da pdm ve mcr autodayken sistem hızlı boot ediyor, ve pdm disabled. Ama manuel olarak enabled yapınca bılmıyorum yine sıkıntılar çıkabilir, şu anlık bu mevzuyu çözmüşler gibi görünse de. Eskiden direk mavi ekrandı çünkü.
@11115 Bir de siz expo profili açıp üstüne mi timingleri vs. yazdınız yoksa manuel çekip tek tek kendiniz mi yaptınız? Ben bir de böyle deneyeceğim olmazsa, daha mantıklı olabilir.
Hep exponun üstüne yazdım şu ana kadar, belki de bahsettiğim sıkıntılar arada o yüzden oluyor, manuel yapmak tek tek fayda sağlayabilir expo üstüne yazmak yerine.
Asus biraz karışık o yüzden bulaşmak istemedim, 2 farklı memory yeri var, sync all pmics falan bir şeyler demen gerekiyor ekstra, msida falan bu durum yok, tek memory sayfası var.
@11115 66 run yaptım tekrardan, sonuç dünkine benzer. Bu linpack aynı zamanda fclk ile birlikte soc stabilitesini de göstermez mi ?
Son düzenleme: