8333

Deneyimli
Merhaba, şu anda part time 8.30 - 13 arası bir işte çalışıyorum. E-Ticaret yapan bir firmada paketleme personeli olarak çalışıyorum. 13'de kargo şirketleri geldiği için tahmin edersiniz ki 8.30'da işe bir giriyoruz zaten 13'e kadar nefes dahi alamadan çalışıyoruz. Para olarak çok bir beklentim yok. Asgari ücret de tamam benim için. Bana, şu anki işim gibi hiç durup nefes dahi alamadan çalışmak değil de sakin sakin yapabileceğim, benim iznim olmadan ekstra mesai çıkartmayacak iş öneriniz var mı? Ekstra mesai mevzusu da 8-18'e de okeyim aslında. Sadece giriş çıkış saatim belli olsun istiyorum.

Vatan ve MediaMarkt'da satış temsilcisi olarak çalışanlar var. Bir bakabilirsiniz.
Hocam zamanında biraz bakınmıştım fakat sanırım oralara başvuru çok olduğu için işe girmek biraz zor. Deneyeceğim gene de ama 10 gün dahi bekleyecek zamanım yok. Çalışmam gerekiyor.

Bende asgari ücrette çalıştım bir süre MediaMarkt daydım. Sonrasında dayanadım çıktım. Kendimi geliştirdim 3D modelleme öğrendim ki severek de yaptığım bir iş. İşe de girdim gayet mutluyum. Evden çalışıyorum.

Bende asgari ücrette çalıştım bir süre MediaMarkt daydım. Sonrasında dayanadım çıktım. Kendimi geliştirdim 3D modelleme öğrendim ki severek de yaptığım bir iş. İşe de girdim gayet mutluyum. Evden çalışıyorum.
Hocam öğrenmeniz ne kadar sürdü? Bir de lütfen beni yanlış anlamayın fakat bu tür işler bana biraz denk geliş gibi geliyor. Yani kendim öğrensem rahat bir şekilde iş bulabilirmiyim bilmiyorum. Dediğim gibi bekleyecek çok zamanım yok.

Hocam öğrenmeniz ne kadar sürdü? Bir de lütfen beni yanlış anlamayın fakat bu tür işler bana biraz denk geliş gibi geliyor. Yani kendim öğrensem rahat bir şekilde iş bulabilir miyim bilmiyorum. Dediğim gibi bekleyecek çok zamanım yok.

Udemy'den 3 tane kurs ile halettim. Yabancı kaynaklı da çalıştım bazen Türk kaynaklardan da baktım. Sonrasında notlar tuttum. Her unuttuğumda bakmak için. Severek yaptım sıkılmadım ümitsizliğe kapılmadım. Sonrasında oldu. Biraz da kişiye bağlı öğrenme kısmı. Klavye kısayolları hariç çok da zor değil bence.

Short videoları da izliyorum ekstra bir şeyler katıyor.

Selamlar, 3d modellemeden kastınız çizip sonra 3d yazıcıdan çıkarmak mı yoksa AutoCAD benzeri çizip, o çizimi satmak mı hocam? Ben de bir meslek edinmek istiyorum da.

Selam, 3D modellemeden kastınız çizip sonra 3D yazıcıdan çıkarmak mı yoksa AutoCAD benzeri çizip, o çizimi satmak mı hocam? Ben de bir meslek edinmek istiyorum da.

Blender üzerinden modelleme yapıyorum. Onu da export edip simlabdan VR veya etkileşimli hale getiriyorum.

Yani 3D çizim yapıyorum. Sonrasında texture ekliyorum.

Son düzenleme:
Blender üzerinden modelleme yapıyorum. Onu da export edip simlabdan VR veya etkileşimli hale getiriyorum.

Yani 3D çizim yapıyorum. Sonrasında texture ekliyorum.
Hocam sorması ayıp nerelere satılıyor bu tarz çizimler, bi de aylık kazancınız yeni başlamış bir memura oranla ne kadar acaba? Son sorum da lisanslı program mı kullanmak zorundayız illa ki bunlar için?

Merhaba, şu anda part time 8.30 - 13 arası bir işte çalışıyorum. E-Ticaret yapan bir firmada paketleme personeli olarak çalışıyorum. 13'de kargo şirketleri geldiği için tahmin edersiniz ki 8.30'da işe bir giriyoruz zaten 13'e kadar nefes dahi alamadan çalışıyoruz. Para olarak çok bir beklentim yok. Asgari ücret de tamam benim için. Bana, şu anki işim gibi hiç durup nefes dahi alamadan çalışmak değil de sakin sakin yapabileceğim, benim iznim olmadan ekstra mesai çıkartmayacak iş öneriniz var mı? Ekstra mesai mevzusu da 8-18'e de okeyim aslında. Sadece giriş çıkış saatim belli olsun istiyorum.

Ne kadar güzel olur değil mi? Valla benim de canım çekti öyle bir iş. Kardeşim ya fabrikaların paketleme bölümlerine gireceksin ki bol bol mesai olur, bol bol para alırsın, ya motor ehliyetin varsa kuryelik yapacaksın, ya da aylarını ayırıp yazılım, çizim, modelleme öğrenip evden iş yapacaksın. Başka türlü Türkiye şartlarında rahat bir iş bulmak zor.