Aktif olarak ortalama 2 senedir GT2 kullanıyorum. Zamanında uygun fiyatlı olduğu için tercih etmiştim. Neredeyse 1 sene alarm simgesini hatalı bir şekilde kullandım. Kendileri bu sorunun kullanıcılar tarafından bildirildiğini ve düzeltileceğini söyledi. Ancak güncelleştirme ile düzeltmeleri 1 seneyi buldu. Bazı durumlarda mesaj simgeleri takılı kalıyor. Bu fiyatlarda daha bilinen markalara yönelmek daha mantıklı olur.35 bin bandına bulabiliyorum benim için hızlı şarj çok önemli ve tasarımını çok beğendim 1-2 yıl kullanırım sizce alınır mı?
240W hızlı şarjı için GT3 isteniyor belli ki.
Alınmaz. İllaki alacağım diyorsanız yorum yok. 8+ gen 1'li cihaza 35 bin verecek kadar hızlı şarj seviyor musunuz gerçekten?
Size Xiaomi 14t Pro öneririm. 120W hızlı şarj zaten fazla. 240W biraz işin şovu. İkisinin şarjı arasında 10 dakika oynar.
35 bin çok GT3 için. Sarı siteden daha uyguna bulabilirsiniz. Ayrıca yine Realme'nin 120W şarj hızına sahip, benzer tasarımlı GT6 modeli mevcut. Benzer fiyatlara sıfır üst modeli varken alt modelini 2. el olarak almak pek mantıklı değil.
Aktif olarak ortalama 2 senedir GT2 kullanıyorum. Zamanında uygun fiyatlı olduğu için tercih etmiştim. Neredeyse 1 sene alarm simgesini hatalı bir şekilde kullandım. Kendileri bu sorunun kullanıcılar tarafından bildirildiğini ve düzeltileceğini söyledi. Ancak güncelleştirme ile düzeltmeleri 1 seneyi buldu. Bazı durumlarda mesaj simgeleri takılı kalıyor. Bu fiyatlarda daha bilinen markalara yönelmek daha mantıklı olur.