Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İslam hakkında pek çok yanılgı olduğunu görmekle birlikte insanın sinir durumunda bu gibi agresifleşmelerini çok doğal karşılamak lazım. Buradan veya oradan konuşulacak kısa konular değil. Filistin ve İsrail konularında Recep Baltaş'ın yanlış bir şey söylediğini düşünmüyorum. Politik görüşleri de demokratik bir ülkede olduğumuz için ne kadar iğneleyici olsalar da kabul edilebilir ve kabul edebiliyor olmalısınız. Siyasete duygusal yaklaşmamak lazım. Kimse de kalkıp Recep Baltaş için, ''Sanane kardeşim siyasetten, dinden. Sen işine bak.'' diyemez. Herkes bu ülkenin vatandaşıdır ve herkesin özgürce ifade edebileceği bir fikri vardır.

Eğer gerçekten Gazze halkını düşünüyorsanız şu gerçeğe nasıl bir tepki vereceğinizi merak ediyorum. Eğer vermezseniz zaten derdiniz Gazze değil, iktidar eleştirilerim ve doğrudan benimdir.

İsrail desteği dışında gayet haklı adam neyi yanlış dediklerinin? Bizim bakış açımızdan bakmanızı da beklemiyoruz zaten sizin görüşünüz ne ki siz ne olasınız ? Sizin yüzünüzden bu halde ülke.
Filistin de İsrail kadar terörist bir devlet ama soykırımı tabii ki desteklemiyorum birinin başına bir şey gelecekse iki ülkenin siyasilerine gelsin halka değil.
Müslümanlara yani bize sıra size de gelecek yazmış ya. Bir müslüman olarak tehdit edildiğimi hissettim.
Yine bir mağduriyet :D Müslüman devletlerin dünyaya getirdiği terör hakkında da bu kadar endişeli miydin ?

İsrail desteği dışında gayet haklı adam neyi yanlış dediklerinin? Bizim bakış açımızdan bakmanızı da beklemiyoruz zaten sizin görüşünüz ne ki siz ne olasınız? Sizin yüzünüzden bu halde ülke.
Filistin de İsrail kadar terörist bir devlet ama soykırımı tabii ki desteklemiyorum birinin başına bir şey gelecekse iki ülkenin siyasilerine gelsin halka değil.

Yine bir mağduriyet :D Müslüman devletlerin dünyaya getirdiği terör hakkında da bu kadar endişeli miydin?

İslam'ın terörle alakası yok. Hepsi batı destekli Obama oluşturdu mesela İşid'i.

Bu arada şunu da eklemek isterim: Yalaka cenah içindeki bir platformda onları eleştiren bir konu açmayı deneyin lütfen. Anında banlanırsınız ve konunuz da silinir -Y.Şafaq'ın silinen İsrail haberi gibi :) Ama benim açtığım forumda, beni eleştiren konunuzu ben onaylarım. Aradaki fark budur ama bunu anlayabileceğinizi sanmıyorum.

Hocam öncelikle ülkemizde hergün herkes birbirine laf ediyor. O yüzden sadece Recep Baltaş'a yönelik bir yaptırım olması saçma olur yani. Herkese yönelik olmalıdır, kaldı ki adam kimseyi öldürmemiş, dövmemiş, bıçaklamamış. Mesela kalkıpta birini öldüreceğini düşünmem yani. Herkes konuşur Twitter'da yani.

Tabii böyle davranmasını ben de hiç desteklemiyorum.

İkincisi de geçmiş, gitmiş olay yani. Böyle açmanın bir anlamı yok, önemi de yok.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.