- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Hepsi batı destekli Obama oluşturdu mesela İşid'i.
IŞİD'in bazı güçler tarafından oluşturulup finanse edildiğine ben de katılıyorum. Ama cevaplamak istemeyeceğiniz bir soru sorayım size: Dünyanın dört bir yanından ve özellikle Türkiye'den IŞİD'e katılmak için can atanlar kimlerdi? İşte bunu cevaplamak işinize gelmez.
Recep Baltaş'ı eleştirmek = Cezası yok.@13019, Recep Baltaş'ın alacağı cezayı düşünene kadar niçin ülkenizde yapılan yolsuzlukların cezasız kaldığını düşünmüyorsunuz?
İktidarı eleştirmek = Güven, özveri ve tecrübe ister.
Son düzenleme:
Recep Baltaş'ı eleştirmek = Cezası yok.
İktidarı eleştirmek = Güven, Özveri ve Tecrübe ister.
Aslında var, İftira mahkemesi.
Arlecchino
Başarılı
Bir baba Yiğit Müslüman çıkıp da savcılığa şikayet etmeyecek mi?
1 kola da ben alacağım beni de yazsınlar.
Ali De Niro
Üstün
Hocam terörist teröristtir. Din veya millet ne olursa olsun. Misal PKK baktığınız zaman dinsiz bir örgüt olmasına rağmen pek çok insan (okumuş veya okumamış, Müslüman veya gayrimüslim) PKK'ya katılmak için can atabiliyor. Keza IŞİD için de kendileri İslam hareketi olduklarını söyleseler de yurtdışından pek çok gayrimüslim insanın da katıldığı hatta ulaşımlarını Türkiye üzerinden sağladıklarını biliyoruz. Yani insanlar Müslüman oldukları için terörü desteklemek istiyorlar fikri çok yanlış. Diğer dinler, inançlar ve milletler için de bu geçerli. İnsanlar terörist oldukları için terörü destekliyorlar.IŞİD'in bazı güçler tarafından oluşturulup finanse edildiğine ben de katılıyorum. Ama cevaplamak istemeyeceğiniz bir soru sorayım size: Dünyanın dört bir yanından ve özellikle Türkiye'den IŞİD'e katılmak için can atanlar kimlerdi? İşte bunu cevaplamak işinize gelmez.
Bu gönderiyi cam kola içerek okumam
Arlecchino
Başarılı
Hocam terörist teröristtir. Din veya millet ne olursa olsun. Misal PKK baktığınız zaman dinsiz bir örgüt olmasına rağmen pek çok insan (okumuş veya okumamış, Müslüman veya gayrimüslim) PKK'ya katılmak için can atabiliyor. Keza ışid için de kendileri İslam hareketi olduklarını söyleseler de yurt dışından pek çok Müslüman olmayan insanın da katıldığı hatta ulaşımlarını Türkiye üzerinden sağladıklarını biliyoruz. Yani insanlar Müslüman oldukları için terörü desteklemek istiyorlar fikri çok yanlış. Diğer dinler, inançlar ve milletler için de bu geçerli. İnsanlar terörist oldukları için terörü destekliyorlar.
Müslümanlar örgütlerde azınlık değil de çoğunluk kaldığı için o fikir oluşuyor. Yoksa terörün dini, dili veya ırkı yok.
Bunların cenahın sık sık söylediği bir söz var oysaki: Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.@13019, Recep Baltaş'ın alacağı cezayı düşünene kadar niçin ülkenizde yapılan yolsuzlukların cezasız kaldığını düşünmüyorsunuz?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.