Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Müslümanlara yani bize sıra size de gelecek yazmış ya. Bir müslüman olarak tehdit edildiğimi hissettim.
E git şikayetçi ol birader? Hukuk sizde, yasama sizde, yürütme sizde islamcılığın altın çağı yaşanıyor ülkede ne pembe kıçlı adamlarsınız lan uçan sinek sadece size pislik bulaştırıyor. Kendinden olmayan, kendisine ters düşen kesime kürsüden tehdit serbest.

Ayrıca Recep Bey'in söylediği şey tehdit unsuru değil basit bir çıkarım dahi olabilir, hatta katılırım. Sırayla çoğunluğu müslüman ülkelerde patır patır iç çatışmalar, dış müdahaleler oluyor.

"Kardeşlerim toplanın✋🏻", gözümde canlanıyor.

Bu arada bu tamamen benim şahsi görüşüm ama bu konuda fazla laf ettiğini düşünüyorum @Recep Baltaş. Cümlelerin doğruluğu/yanlışlığı hakkında yorum yapmıyorum, demek istediğim böyle tartışmalı konuları çok fazla gündemde tutuyoruz. Bence gereği yok, bu durum foruma da gereksiz zarar veriyor senin hayatına da abi.

İsteyen protesto eder istemeyen etmez. Kendince protesto edenle dalga geçmek ne kadar büyük bir salaklıksa, protesto etmek istemeyenlerle uğraşmak da o kadar büyük bir salaklıktır. Biz toplum olarak daha bu kadar basit bir saygıyı kavrayamamışız. Böyle bir ortamda kime ne anlatabilirsin?

Düzenleme:
Ben kendi hesabıma protesto ediyorum ama başkasına karışmam. Fakat niye protesto ediyorsun şirketleri zarar ettireceğini mi sanıyorsun diyen olursa da onlara 2 çift lafım olur.

Son düzenleme:
Müslümanlar örgütlerde azınlık değil de çoğunluk kaldığı için o fikir oluşuyor. Yoksa terörün dini, dili veya ırkı yok.
Buna bir ölçüde katılıyorum. Katılmadığım kısım ise şu, terör örgütlerine çoğunluk kendine Müslüman diyen insanlardan oluşuyor ama bu insanların, ne yaptıkları ne de yapmayı amaçladıkları şeylerin hiçbiri İslam ile paralel değil. Kendine Hristiyan veya Yahudi diyen insanlar için de özünde aynı durum geçerli. 3 din haricindeki diğer dinler hakkında pek bilgi sahibi olmadığım için atıp tutmak istemiyorum fakat 3 din özelinde hiçbiri; herhangi bir uğurda masum insan öldürmeyi, çocukları ve kadınları katletmeyi, insanlara işkence etmeyi veya acı çektirmeyi emretmiyor. Bu insanların savunduklarını ve müridi olduklarını söyledikleri dinler ve bu dinlerin emrediyor oldukları kanunlarla yakından uzaktan alakaları yok. O sebepten bu insanlara bakarak temsil ettiklerini iddia ettikleri değerleri hiçe saymak doğru değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.