UğurDerinDondurucu
Uzman
Neredeyse 1 aydır Reeder S32'ü Rootlamaya çalışıyorum hiç başaramadım en basit şeklinde anlatabilicek var mı?
Daha önce demiştim Linux'ta adb devices yazdığımda USB hata ayıklamayı açsamda bir cihaz tespit etmiyor
adb devices komutu benim telefonum içinde çalışmıyordu hocam. Bende Windows güncellemeleri yerine 2 adet güncelleme geldi. Mikro ve ADB adlı dosyaları güncelleme ile yüklediğimde geri düzelmişti. Tek bildiğim yöntem bu.Daha önce demiştim Linux'ta adb devices yazdığımda USB hata ayıklamayı açsamda bir cihaz tespit etmiyor
Uyarı: Hiçbir sorumluluk kabul edilmeyecektir.Merhaba arkadaşlar, @Livo hocamızın konusu üzerine bu konuyu açma gereği duydum, bildiğiniz üzere bazı Mediatek cihazlarda bootloader kilidi fastboot üzerinden açılmayabiliyor veya Xiaomi Mediatek cihazlarda 7 gün bekleme süresi olabiliyor, bu rehberle beklemeden "mtkclient" yazılımını kullanarak nasıl bootloader açabilirsiniz onu göstermeye çalışacağım. (Çekmecede duran OPPO A55 model cihazında bu rehberin çalıştığını teyit ettim.) Başlayalım;
Gereksinimler:
Python 3.9, UsbDk, Git for Windows, mtkclient ve bootloader'ı...
Hocam bende de aynı telefon var bootloder açmak bu telefonda baya sıkıntı ve diğer cihazlara göre brick yeme ihtimali yüksek. Mecbur değillerse denememelerini öneririm ama illa yapacaklarsa da stock ROM kurmaları çok önemli hatta bazen işe yaramadığı da olabiliyor.Hocam unisoc T606 cihazlar hakında pek bir bilgim yok.
Reader S23 Pro Max mi modeli?