UğurDerinDondurucu
Uzman
Neredeyse 1 aydır Reeder S32'ü Rootlamaya çalışıyorum hiç başaramadım en basit şeklinde anlatabilicek var mı?
EvetHocam unisoc T606 cihazlar hakında pek bir bilgim yok.
Reader S23 Pro Max mi modeli?
Peki ya ne gibi nedenlerle brick oluşurHocam brick olunca cihaz açılmıyor bu işlemciler kurtarma ihtimali var mı ?
Hangi metot ile kurtarıldığını bilmiyorum.
Peki ya boot.img'nin yanlış yazılıp yazılmadığını kontrol etmek için bir program var mı?Hatalı boot.img yazdırma vb.(boot img root atarken işe yarıyor)
bazı telefonlarda Fastboot atıyor otomatik ama bu nasıl çalışır bilmiyorum.
Yok sanırım.Peki ya boot.img'nin yanlış yazılıp yazılmadığını kontrol etmek için bir program var mı?
AdAway gibi programlar kurmak istiyorum birde telefon limitleri hoşuma gitmiyor telefonu özgür bir şekilde kullanmak daha iyi geliyor normalde Android'de silemediğim "gereksiz" programları silmek istiyorumYok sanırım.
Hocam tam olarak root atıp ne yapmayı pilanlıyorsunuz?
Almaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor telefonu restartlıyorum power tuşu birde volume up tuşuna basıyorum telefon güvenli modda açılıyor ama ondada sadece sağ altta güvenli mod yazıyor birde uygulama widgetları yok yani normal telefon gibi
Almaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor telefonu restartlıyorum Power tuşu bir de volume up tuşuna basıyorum telefon güvenli modda açılıyor ama onda da sadece sağ altta güvenli mod yazıyor bir de uygulama widgetları yok yani normal telefon gibi.