Hocalarım telefon çok mu kötü sanki bu sefer biraz daha iyi yapmış gibi geldi.
Dostum bak, bu adamlar açık saçık dandik bileşenler kullanıyorlar. İsmi bile gram özgün değil. Telefonun kalitesizliği ortada. SoC'dir, kameradır, bunların kalitesizliği ortada dediğim gibi. Böyle bir durum varken modeli geçtim, şirketten kalite beklemek hem zor, hem de bana göre mantıksız.

Nedir bu Pro Ultra süper Maximus zurna menüs Ultra Max gibi ek getirme sevdası anlamıyorum ki.
Alınan bilgiye göre bir sonraki telefonun adı bu şekil olacakmış.
Reeder S20 Pro Edge Black Ultra Süper Maximus Zurna Menüs Mega Plus Ultra Max Hyper Extra Super Burger King Deluxe 48MP Turbo Double Whopper Power Zoom Edition with Unlimited Fries & 5G Extra Crispy Mega Super Maximus Ultra Pro Premium KingCore Xtreme Maximus Zurna Edition Plus Extra Cheddar Soslu Çıtır Tavuk ve Pepsi Supreme Mega Ultra Hyper Beast 5000 Limited Edition Super Duper Turbo Hyper Max Pro Maximus Clash Royale Supreme Edition Xtreme Z48 Pro Mega Max Hyper Ultra Plus Ultimate Deluxe Supreme Edition King Size 10X Zoom Çitos Cips ve Çilekli Buz Aroması Double Cheese Infinity Ultra Max Pro Extra High Power Edition Plus Zurna Menüs Yanına Popoyes Çıtır Tavuk Hediyeli 6 GB RAM Helio G25 Hard Models Chipset Plus Extra Mega Uzun Zurna Dürüm Menü 2 Ultra Super Edition

Bu arada inşallah şu telefona para veripte alan yoktur.

Nedir bu Pro Ultra süper Maximus zurna menüs Ultra Max gibi ek getirme sevdası anlamıyorum ki.
Ya şu kadar yatırım yapıp bir de çıkıp demiyor mu abi, sanki ismi biraz uzattık, demiyor mu? Anlamıyorum gerçekten. Ya tabi bilinen markalarda devede kulak paralar ama Türkiye çapında kayda değer bir şirket değeri var. Yani bu tür şeyleri nasıl atlıyorlar, anlamıyorum.

Reeder deyince aklımıza gelen o koca çerceveli, plastik kasalı telefonlar yerine daha kibar duruşlu şık bir telefon olmuş S19 Max Pro s Edge Black.

Teknik özellikleri 👇

Ekran boyutu: 6.67 inç.
Ekran teknolojisi: AMOLED.
Ekran çözünürlüğü: 1080x2400 (FHD+) piksel.
İşlemci: Unisoc T616.
RAM: 8 GB.
Depolama alanı: 128 GB.
Arka kamera: 64 MP.
Ön kamera: 24 MP.
Pil: 4500 mAh.

Çift SIM, USB Type-C, multi touch, çerçevesiz tasarım, eğimli ekran (3D), ekran içinde ön kamera.

Batmadımı hala la bunlar.

Reeder diyince aklımıza gelen o koca çerceveli, plastik kasalı telefonlar yerine daha kibar duruşlu şık bir telefon olmuş S19 Max Pro S Edge Black.

Teknik özellikleri 👇

Ekran boyutu: 6.67 İnç
Ekran Teknolojisi: AMOLED
Ekran Çözünürlüğü: 1080x2400 (FHD+) Piksel
İşlemci: Unisoc T616
Ram: 8 GB
Depolama alanı: 128 GB
Arka kamera: 64 MP
Ön kamera: 24 MP
Pil: 4500 mAh

Çift sim, USB Type-C, Multi Touch, Çerçevesiz Tasarım, Eğimli Ekran (3D), Ekran İçinde Ön Kamera.

Bu sefer tasarım işini becermişler ama özellikler gine bildiğimiz gibi. Unisoc işlemciden bir türlü vazgeçmediler.