Şehir içi EDC şanzımanla 7.5-8 civarı yakıyor, ama manuel olanlarda abartıldığı kadar değil. Kronik sorun ben yaşamadım, bir ara motorun fanı sapıtmıştı. Servisin önerisi aracı dinlendirdikten sonra kapatın olmuştu. Motor ömrü olarak, bu aracı alıp 2.0 dizellerle yol ortası kapışmaya girenler var. Hırçın kullanıcısına şanzıman motordan önce tüketir kendini, ama sakin kullanımda en kötü 250-300 bin kilometre ömrünün olacağını düşünüyorum. Motor ömrü ve yakıt tüketimi ön plandaysa 1.5 Blue dCi alın. Paket konusuna gelecek olursak, ben yaptım o hatayı siz yapmayın. Joy veya Touch araç almayın. Gerekirse eski yıllara bakın ama dolu araba alın. Renault'un boş aracı gerçekten çok boş oluyor. Araca yaptırdığım ekstraların fiyatı 25.000 lirayı geçti sanırım. Kapı ledleri, far değişimi, multimedya değişimi, krom aksesuarlar, görüş paketi, gizli özellik aktivasyonu derken derken 25.000 civarını buldu. Ekranı ve kapı ambiyanslarını için yapılan sök-tak neticesinde, güzel güzel trim sesleri de gelmeye başladı. 3-4 kez söküldü araç, ön göğüs komple sök tak oldu. Onun için Icon alın derim, bu aracın tadı dolu olunca çıkıyor. Hele o Joy'da gelen multimedya (!) sistemi, kullanıcıya hakaret resmen.
Hayır, aynı motorun birebir aynı revizyonu Talisman ve Koleos'ta 160 HP, Stage 1 yazılım atıldı zaten.