rLc

Uzman
Sürekli anlık takılmalar yaşıyorum çok minik bir fikri olan var mı, bu frametimelar nasıl düzeltilir ?

1739278651267.webp

Her oyunda oluyor mu bu yoksa belirli oyunlarda mı oluyor?
Hocam yukarıda saydığım oyunları çok yakın tarihte oynadığım için hatırladım ama diğer oyunları hatırlayamıyorum şuan.Yine de ben hep %1 %0.1 fpslerimi çok düşük buluyordum.Eğer şu oyunun optimizasyonu iyidir eğer bunda da takılma oluyorsa problem pc dedir dediğiniz bir oyun varsa deneyeyim yoksa kendim girip birkaç oyuna bakacağım.

Hocam yukarıda saydığım oyunları çok yakın tarihte oynadığım için hatırladım ama diğer oyunları hatırlayamıyorum şuan.Yine de ben hep %1 %0.1 fpslerimi çok düşük buluyordum.Eğer şu oyunun optimizasyonu iyidir eğer bunda da takılma oluyorsa problem pc dedir dediğiniz bir oyun varsa deneyeyim yoksa kendim girip birkaç oyuna bakacağım.
Kingdom Come Deliverance 2'yi deneyebilirsin hem güncel oyun hem frametime grafiği genel olarak dümdüz oyunun.

Kingdom Come Deliverance 2'yi deneyebilirsin hem güncel oyun hem frametime grafiği genel olarak dümdüz oyunun.
1739621816867.webp

Gow ragnarok u test etmiştim %97 stuttering diyor ama diğerlerine nazaran en akıcı gowdu.Frame gen açık dlss açık-kapalı 2 test yaptım fark yaratmıyor reflex on ve on boost yaptım yine değişmedi bir şey yakın grafikler(Yine de birkaç takılma farkt ettim).Bu üstteki dlss açık reflex on boost olan alttaki ise dlaa ve sadece reflex on.
1739621938761.webp

1739622301881.webp

Hocam bunlar+Hogwarts Legacy BF2042 Ve 5 var.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 124530
Gow ragnarok u test etmiştim %97 stuttering diyor ama diğerlerine nazaran en akıcı gowdu.Frame gen açık dlss açık-kapalı 2 test yaptım fark yaratmıyor reflex on ve on boost yaptım yine değişmedi bir şey yakın grafikler(Yine de birkaç takılma farkt ettim).Bu üstteki dlss açık reflex on boost olan alttaki ise dlaa ve sadece reflex on.
Eki Görüntüle 124532

Eki Görüntüle 124543
Hocam bunlar+Hogwarts Legacy BF2042 Ve 5 var.
God of War Ragnarok'ta hiç takılma yapmaması lazım. Reflex kapatıp dener misin?

God of War Ragnarok'ta hiç takılma yapmaması lazım. Reflex kapatıp dener misin?
1739623036478.webp

Hocam şimdi de sağda stuttering e 0 diyor ama oyunda mouse ı hareket ettirirken oyun 40-60 fps miş gibi dönüyor sadece klavyeyle hareket edip sağ sol yapınca akıcılıkta sorun yok gibi ama mouse döndürürken robotmuş gibi dönüyor ama fps orda gözüktüğü gibi 100 üzeri.Üstteki dlss kalite FG ve reflex kapalı alttaki de DLAA hali.(FG açınca reflex i kendi zorunlu açıyor.Reflex i açınca mouse hareketleri tekrar akıcı oluyor.)
1739623287085.webp

1739738299638.webp

Hocam jedi survivor ın optimizasyonu hala mı kötü ? 4K epicte RT de bile gpu usage böyle.

@3399

Son düzenleme: