Benzer konular
- Soru
- Çözüldü
Hocam yukarıda saydığım oyunları çok yakın tarihte oynadığım için hatırladım ama diğer oyunları hatırlayamıyorum şuan.Yine de ben hep %1 %0.1 fpslerimi çok düşük buluyordum.Eğer şu oyunun optimizasyonu iyidir eğer bunda da takılma oluyorsa problem pc dedir dediğiniz bir oyun varsa deneyeyim yoksa kendim girip birkaç oyuna bakacağım.Her oyunda oluyor mu bu yoksa belirli oyunlarda mı oluyor?
Kingdom Come Deliverance 2'yi deneyebilirsin hem güncel oyun hem frametime grafiği genel olarak dümdüz oyunun.Hocam yukarıda saydığım oyunları çok yakın tarihte oynadığım için hatırladım ama diğer oyunları hatırlayamıyorum şuan.Yine de ben hep %1 %0.1 fpslerimi çok düşük buluyordum.Eğer şu oyunun optimizasyonu iyidir eğer bunda da takılma oluyorsa problem pc dedir dediğiniz bir oyun varsa deneyeyim yoksa kendim girip birkaç oyuna bakacağım.
Kingdom Come Deliverance 2'yi deneyebilirsin hem güncel oyun hem frametime grafiği genel olarak dümdüz oyunun.
Kingdom Come Deliverance 2'yi deneyebilirsin hem güncel oyun hem frametime grafiği genel olarak dümdüz oyunun.
God of War Ragnarok'ta hiç takılma yapmaması lazım. Reflex kapatıp dener misin?Eki Görüntüle 124530
Gow ragnarok u test etmiştim %97 stuttering diyor ama diğerlerine nazaran en akıcı gowdu.Frame gen açık dlss açık-kapalı 2 test yaptım fark yaratmıyor reflex on ve on boost yaptım yine değişmedi bir şey yakın grafikler(Yine de birkaç takılma farkt ettim).Bu üstteki dlss açık reflex on boost olan alttaki ise dlaa ve sadece reflex on.
Eki Görüntüle 124532
Eki Görüntüle 124543
Hocam bunlar+Hogwarts Legacy BF2042 Ve 5 var.
God of War Ragnarok'ta hiç takılma yapmaması lazım. Reflex kapatıp dener misin?