gwesjrmss

Başarılı
Yer
Edirne
Merhaba, sorum aynen başlıkta belirttiğim gibi. Yaklaşık 8 yıldır AMD ekran kartlarını kullanıyorum ve geçen ay ikinci el 6800XT aldım ama içimde sürekli ya 3080 mi alsaydım diye ukde kaldı. Övüldüğü kadar var mı? Ben de deneyimlesem mi diye düşünüyorum. Sizce nasıl olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce 6800 XT için alıcı bul, sat, bölgende 3080 ara, yap testlerini, tak bilgisayarına, sonuç? Denk performansları veriyorlar.

Hiç değmez uğraştığınıza. 4070 Ti altına geçmek mantıksız o karttan.

Güç olarak daha tepesine çıkmam pek mantıklı değil. Hem işlemci hem çözünürlük açısından sorun olur. Diyelim ki bahsettiğim gibi bir geçiş yaptım, ne gibi avantaj ve dezavantajlarım olur?

Güç olarak daha tepesine çıkmam pek mantıklı değil. Hem işlemci hem çözünürlük açısından sorun olur. Diyelim ki bahsettiğim gibi bir geçiş yaptım, ne gibi avantaj ve dezavantajlarım olur?

NVIDIA teknolojilerini kullanabilirsin yapay zeka gibi şeyler başka artısı olur mu bilemiyorum. Cuda olabilir

Oyunları saf bir biçimde oynamayı seviyorum o halde RT ve DLSS rafa kalkıyor. Geriye kalan avantajlar cazip gelse de ne kadar kullanılır tartışılır. Ayrıca bahsettiğiniz gibi VRAM yönünden kaybım olacak. Böyle düşündüğümüz vakit pek anlamlı olmuyor. Yanıtlarınız için teşekkürler, 6800XT'yi bir süre daha yoldaşımız edeceğiz anlaşılan 🙂