Ben alırken param güvendeye ikna ettiğim çok adam oldu ama ben genelde kişi ile konuşup ciddi alıcı olduğumu belli ettiğim zaman saolsun kırmadılar hiçbir zaman. Arayan adam zaten belli ediyor abi cidden almak istiyor mu yoksa ayak mı yapıyor.
Son zamanlarda Param Güvende kullanmıyorum. Sonuçta satıcı benim, kuralları ben koyarım. Havale-EFT sonrası alıcı ödemeli kargoyu kabul etmiyorsa başka kişiden alabilir alıcı peşinden koşamam.
10 yıllık kullanıcı olarak, tası tarağı toplayıp bulduğum ilk alternatife geçmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden. @utkuversus Geliver denen yer nasıl, satış yapabiliyor muyuz istediğimiz gibi?
Son zamanlarda Param Güvende kullanmıyorum. Sonuçta satıcı benim, kuralları ben koyarım. Havale-EFT sonrası alıcı ödemeli kargoyu kabul etmiyorsa başka kişiden alabilir kişi peşinden koşamam.
Bu tip "hizmet"ler alıcıyı korur, fiyat farkını alıcının ödemesi yine az biraz mantığa yatıyordu. Şimdi hem alıcı korunsun diye kendimi riske atacağım hem de para ödeyeceğim, oldu...
Abartı bir kesim ücreti yok bu arada. 120 TL o güvenli aracılığı sağladığı için gayet uygun geldi bana. Dolandırılmaktan iyidir. Dolap falan da aynı oranlarda alıyor. Varsa alternatifi ona yönlenin eğer 120 fazla geliyorsa.