Dolap'ta aynısını yapıyor, 200 lira bir ürüne kafadan 80TL daha ekleyip alıyorsunuz. Satıcı tarafında komisyonda aynı şekilde.
Detaylar
Kim cevapladı?Bireysel gönderimler yapılabiliyor mu hocam? Yoksa ticari bir işletme olma şartı var mı?Güvenilir kişilerden Geliver gibi platformlar üzerinden alışveriş yapıyorum. Kafam rahat.
Ben alırken param güvendeye ikna ettiğim çok adam oldu ama ben genelde kişi ile konuşup ciddi alıcı olduğumu belli ettiğim zaman saolsun kırmadılar hiçbir zaman. Arayan adam zaten belli ediyor abi cidden almak istiyor mu yoksa ayak mı yapıyor.
Son zamanlarda Param Güvende kullanmıyorum. Sonuçta satıcı benim, kuralları ben koyarım. Havale-EFT sonrası alıcı ödemeli kargoyu kabul etmiyorsa başka kişiden alabilir alıcı peşinden koşamam.
Bold Pilot
Uzman
Aynı şekilde Dolap'ta da bir monitör satacaktım 400 liraya yakın kesiyordu saçmalığa bak 
Geliver bir kargo platformu. Şube'den aldığınız fiyatın yarı fiyatına kargo gönderebiliyorsunuz. Mesela ben Bursa'ya NZXT H7 Flow yollamak istiyorum. Şubeden kargo versem minimum 1000TL tutuyor. Ama geliverde ücretler aynen böyle:10 yıllık kullanıcı olarak, tası tarağı toplayıp bulduğum ilk alternatife geçmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden. @utkuversus Geliver denen yer nasıl, satış yapabiliyor muyuz istediğimiz gibi?
Size kargo kodu veriyor, kodda adres vs. hazır olduğu için kodu verip 5 saniyede şubeden ayrılabiliyorsunuz. Hem ucuz, hem pratik.
Bazen ürün çok piyasası olmayan bir ürün oluyor ve gelen 1 tane alıcıyı da kaçırmamak isteyebiliyor satıcı. El mahkum olanlar için çok kötü olmuş.Son zamanlarda Param Güvende kullanmıyorum. Sonuçta satıcı benim, kuralları ben koyarım. Havale-EFT sonrası alıcı ödemeli kargoyu kabul etmiyorsa başka kişiden alabilir kişi peşinden koşamam.
Ticari işletme olmanıza gerek yok ama sözleşme şartları katı. Kötüye kullanmamanız gerekiyor.Bireysel gönderimler yapılabiliyor mu hocam? Yoksa ticari bir işletme olma şartı var mı?
Aynı şekilde Dolap'ta da bir monitör satacaktım 400 liraya yakın kesiyordu saçmalığa bak![]()
Bu tip "hizmet"ler alıcıyı korur, fiyat farkını alıcının ödemesi yine az biraz mantığa yatıyordu. Şimdi hem alıcı korunsun diye kendimi riske atacağım hem de para ödeyeceğim, oldu...
Abartı bir kesim ücreti yok bu arada. 120 TL o güvenli aracılığı sağladığı için gayet uygun geldi bana. Dolandırılmaktan iyidir. Dolap falan da aynı oranlarda alıyor. Varsa alternatifi ona yönlenin eğer 120 fazla geliyorsa.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
Güneşten dolayı yaşanan brozlaşma için güneş kremi dışında ne yapılabilir?
- seeraddar
-
-
-
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi