Tabii ki de Samsung fanboyları görüşlerimizi beğenmeyecektir. Alıştık artık. Samsung S serisi dışında çoğu telefonu 2 3 yıl içinde yavaşlamaya ve ölmeye mahkum. Biz buna "planlı eskitme yöntemi" diyoruz ama fanboylar kabul etmezler.
Dostum Samsung kullanmak istiyorsan ve kafam rahat etsin istiyorsan S serisinden devam etmeni öneriyorum.

Tabii ki de Samsung fanboyları görüşlerimizi beğenmeyecektir. Alıştık artık. Samsung s serisi dışında çoğu telefonu 2 3 yıl içinde yavaşlamaya ve ölmeye mahkum. Biz buna "planlı eskitme yöntemi" diyoruz ama fanboylar kabul etmezler.
Dostum Samsung kullanmak istiyorsan ve kafam rahat etsin istiyorsan s serisinden devam etmeni öneriyorum.

Teyzemde a serisi var takoz oldu bir süre sonra kaplumbağa oluyor.

Benim gibi bir kullanıcı için A36 üzer mi hocam? A36 ile A56 arasındaki fiyat farkına değecek kadar donanımsal bir fark var mı?

Sizin yerinizde olsam kısıtlı bütçem varsa ikinci el cihaz düşünürdüm. İşlemcisi de Snapdragon 800 ve üzeri bakardım.

Samsung için bu hep böyledir hocam. Sürekli yeni cihaz almaya zorlarlar. iPhone kullanmama rağmen kalkıp da S24+ tüm iPhone serilerinden her konuda üstündür diyebiliyorum. Ama A serisini kötüleyince bir fanboy gelip deliriyor. Alıştık bu duruma. Telefona telefonun hakkını vermek düşer.

Samsung için bu hep böyledir hocam. Sürekli yeni cihaz almaya zorlarlar. iPhone kullanmama rağmen kalkıp da S24+ tüm iPhone serilerinden her konuda üstündür diyebiliyorum. Ama a serisini kötüleyince bir fanboy gelip deliriyor. Alıştık bu duruma. Telefona telefonun hakkını vermek düşer.

Evet doğrudur. Bende sıfır a serisi alabilirdim 2 hafta oldu olmadı ikinci el S23 FE aldım. Çok memnunum biraz bakıma ihtiyacı var gibi 1 yıl kullanılmış. Ama performansı çok iyi.

Tabii ki de Samsung fanboyları görüşlerimizi beğenmeyecektir. Alıştık artık. Samsung S serisi dışında çoğu telefonu 2 3 yıl içinde yavaşlamaya ve ölmeye mahkum. Biz buna "planlı eskitme yöntemi" diyoruz ama fanboylar kabul etmezler.
Dostum Samsung kullanmak istiyorsan ve kafam rahat etsin istiyorsan S serisinden devam etmeni öneriyorum.

Premium segment ile orta segmenti kıyaslıyorsun. Geçen yıl 12 bin liraya aldığım A35 işimi rahatlıkla görüyor. Telefonla atomu parçalamıyorum. Oyun ve sosyal medya için işimi görüyor. 3 yıl dayanıyorsa gayet iyi. S serisi veya iPhone alsam zaten 3 yıl içinde bataryası ölmüş olacak. Kamera takıntısı yoksa aşırı para verilmesini anlamsız buluyorum. Senin S serisi ile yapıp benim A serisi ile yapamadığım ne var? Belli başlı yapay zeka ozelliklerini belki kullanamıyorumdur en fazla.

Sizin yerinizde olsam kısıtlı bütçem varsa ikinci el cihaz düşünürdüm. İşlemcisi de Snapdragon 800 ve üzeri bakardım.
S21FE gibi mi mesela? Önceliğim bataryasının günü çıkarması hocam dediğim gibi. Sıfır fiyatı A36 ile oldukça yakın ve mantıklı duruyor. S22'de ki işlemci şarj konusunda verimsiz diye duymuştum. S21FE'de bu sorunu yaşamayacaksam kesinlikle alabilirim.

S21 FE gibi mi mesela? Önceliğim bataryasının günü çıkarması hocam dediğim gibi. Sıfır fiyatı A36 ile oldukça yakın ve mantıklı duruyor. S22'de ki işlemci şarj konusunda verimsiz diye duymuştum. S21 FE'de bu sorunu yaşamayacaksam kesinlikle alabilirim.

2. nesili çıkmıştı Snapdragon'lu belki alınabilir.

S serisinden a serisine geçmek çok mantıklı değil. Üstelik hâla daha güncel denilebilinecek cihaz kullanıyorken.
Geçeceksen min S24 FE alman lazım. O da çok mantıklı olur mu tartışmalı.