Kamera farki acisindan var. Geri kalan konularda fiyat farkina degmez daha dogru bir yorum olur. A56'nin fiyati cok uctu.Benim gibi bir kullanıcı için A36 üzer mi hocam? A36 ile A56 arasındaki fiyat farkına değecek kadar donanımsal bir fark var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Batarya değişimini tavsiye etmiyorum. S23 telefonum artık 9. ayın sonunda batarya çilesi çektirmeye başlayınca Samsung yetkili servisinde değişim yaptırmıştım. 2.000 küsür gibi bir meblağ verdim fakat şikayetlerim çözülmedi. Bir dahaki telefonum baz S serisi olmayacak.Hocam pillik bir durum yok. S22 genel olarak batarya konusunda verimsiz bir telefon.
Bu arada sorunuza hitaben, S serisinden A serisine geçmeniz çok da mantıklı olmayacaktır. Artık daha üst segment bir telefona geçene kadar telefonun tüm özelliklerini minimumda tutarak kullanmaya çalışın. Yanınızda Powerbank taşıyarak idare edin.
Hayır mantıksız. Bütçeniz nedir?Yaklaşık 2 yıldır S22 kullanıyorum. Telefonun bataryası günü çıkarmaya yetmiyor. Mevcut telefonu ikinci elde satıp A55, A36, A56 gibi batarya kapasitesi yüksek sıfır bir telefona geçmeyi düşünüyorum. S serisinin birçok konuda daha iyi ve premium bir seri olduğunu biliyorum. Ancak benim böyle bir telefona ihtiyacım yok. İşteyken Instagram, YouTube için kullanıyorum, basit birkaç oyun oynuyorum falan. Bu tarz bir kullanım için farklı model önerine de açığım. Mesela Honor 400 ilgimi çekti. Donanım olarak fiyatına göre dolu duruyor ama Samsung dışındaki markalar hakkında hiçbir bilgim yok. Yazılımı, malzeme kalitesi, müşteri hizmetleri olarak F/P dediğiniz modeller var mı?
Sadece_Emir
Uzman
Yaklaşık 2 yıldır S22 kullanıyorum. Telefonun bataryası günü çıkarmaya yetmiyor. Mevcut telefonu ikinci elde satıp A55, A36, A56 gibi batarya kapasitesi yüksek sıfır bir telefona geçmeyi düşünüyorum. S serisinin birçok konuda daha iyi ve premium bir seri olduğunu biliyorum. Ancak benim böyle bir telefona ihtiyacım yok. İşteyken Instagram, YouTube için kullanıyorum, basit birkaç oyun oynuyorum falan. Bu tarz bir kullanım için farklı model önerine de açığım. Mesela Honor 400 ilgimi çekti. Donanım olarak fiyatına göre dolu duruyor ama Samsung dışındaki markalar hakkında hiçbir bilgim yok. Yazılımı, malzeme kalitesi, müşteri hizmetleri olarak F/P dediğiniz modeller var mı?
S FE alabilirsiniz ama a serisi üzmez ya yıllardır 1.nesil 3. nesil ve 5. nesil cihazlarını kullandım.
Honor 400 üzerinden yazıyorum müşteri hizmetleri çok hızlı dün güncellemeleri sormak için meraktan aradım.Yaklaşık 2 yıldır S22 kullanıyorum. Telefonun bataryası günü çıkarmaya yetmiyor. Mevcut telefonu ikinci elde satıp A55, A36, A56 gibi batarya kapasitesi yüksek sıfır bir telefona geçmeyi düşünüyorum. S serisinin birçok konuda daha iyi ve premium bir seri olduğunu biliyorum. Ancak benim böyle bir telefona ihtiyacım yok. İşteyken Instagram, YouTube için kullanıyorum, basit birkaç oyun oynuyorum falan. Bu tarz bir kullanım için farklı model önerine de açığım. Mesela Honor 400 ilgimi çekti. Donanım olarak fiyatına göre dolu duruyor ama Samsung dışındaki markalar hakkında hiçbir bilgim yok. Yazılımı, malzeme kalitesi, müşteri hizmetleri olarak F/P dediğiniz modeller var mı?
Servis konusunda yorumum yok.
Honor 400 şuan beni çok memnun etti ayrıca hala indirimde ekranı küçük çok güzel.
Yani bundan önce 1 ay a56 kullandım.
Belki ekrandandir ama yazılımı da bence çok daha stabil animasyonlar muhteşem.
Yeni konular
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube