Bütçe
25.000-35.000
Yenilenmiş iPhone alınmaz... Elinde patlar, demedi deme.

Kim uydurmuşsa bunu %1000 yalan...

Yukarıda senden daha bilgili insanlar meta ile olan anlaşmasından dolayı bu durumun olduğunu net şekilde açıkladılar. Buna rağmen disslike atıp %1000 yalan demek ne demek? Neden trollük yapmaya devam ediyorsun?

Pro ve PM için yeterli olur ancak gün boyu oyun oynarsan hiçbir cihaz kesmez, tâbi batarya şarjını bypass ederek anakarttan güç aktaran eklentiler bu tür durumda işe yarar.

Apple geçeceğim zaten yüksek ihtimal, sıfır alacağım. Tabii şu an değil fikir amaçlı sordum. Pro veya Pro Max düşündüm. Batarya yeterli olur o zaman ama uzun süre Android'de kalmış biri Apple da tökezliyor biraz alışmak gerekecek.

Yenilenmiş iPhone maalesef tamamen kumar meselesi. Bana kalırsa uzak durun yenilenmişten, bana kalırsa Xiaomi bence mantıklı bir seçim olur UI'si beni çok cezbediyor.

Apple geçeceğim zaten yüksek ihtimal, sıfır alacağım. Tabii şu an değil fikir amaçlı sordum. Pro veya Pro Max düşündüm. Batarya yeterli olur o zaman ama uzun süre Android'de kalmış biri Apple da tökezliyor biraz alışmak gerekecek.
Arayüz değişeceği için biraz tökezlersiniz başlangıçta o kadar, pek espirisi yok.

Son düzenleme:
Dört sayfa yorum okudum, yenilenmiş telefon almayın diyen hocalar yüzde bir milyon haklı. Zamanında 3 tane sırayla yenilenmiş telefon değiştirmiş birisi olarak söylüyorum çekilecek çile değiller. İsterlerse iPhone 25 Pro Max olsun, yenilenmiş kategorisindeyse en baştan eleyin.

Yaşadığınız yerdeki servisten kaynaklı NP de alamıyormuşsunuz o zaman onu da eleyin. Hem tamiri basit olsun, hem de sosyal medya kamera performansı üzmesin istiyorsanız bu durumda tek mantıklı seçenek S25 FE oluyor.

Dört sayfa yorum okudum, yenilenmiş telefon almayın diyen hocalar yüzde bir milyon haklı. Zamanında 3 tane sırayla yenilenmiş telefon değiştirmiş birisi olarak söylüyorum çekilecek çile değiller. İsterlerse iPhone 25 Pro Max olsun, yenilenmiş kategorisindeyse en baştan eleyin.

Yaşadığınız yerdeki servisten kaynaklı np de alamıyormuşsunuz o zaman onu da eleyin. Hem tamiri basit olsun, hem de sosyal medya kamera performansı üzmesin istiyorsanız bu durumda tek mantıklı seçenek S25 FE oluyor.

Maalesef durumlar değişti S25FE de alamıyorum 30-32 bin bandına düşmek zorunda kaldım. Ne alacağımı da bilmiyorum Xiaomi 14t kalıyor geriye sanırım. A56 falan almak istemiyorum aşırı kalitesiz hissettiriyor A56.